top of page

Ски сафари в Куршевел и
в най-голямата ски зона в света Куршeвел, Мeрибел, Вал Торанс

27 януари – 3 февруари 2024 г.

 Настаняване в щале в Сourchevel Village

ВАЖНО! Програмата е направена за скиори на средно ниво. Основно караме по сини писти, които са разнообразни. Изчакваме се и си помагаме.
 

ПРОГРАМА

9 декември

Полет София – Женева. Пристигане в Женева и трансфер до курорта Вал Торанс. Настаняване в хотела. По желание разходка из курорта или свободно време. Нощувка.

 

10 декември Ски зони Вал Торанс и Ле Менюир.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Ponte de Thorans  и Ponte de Bouchet  и под превалите Col de Thorens,  Col de Rosael, Cime Caron и Ponte de la Masse.

 

11 декември Ски зони Вал Торанс и Ле Менюир.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под връх Aiguille de Peclet. Следобед се прехвърляме към ски зона Ле Менюир и ски зоната над Saint Martine de Belleville и каране на ски по пистите в подножието на 3 Marches, Mont de la Chale, Tougnete и Cherferie.

 

12 декември Ски зона Мерибел - Мотаре.

Закуска. Със ските се отправяме към Col de la Chambret  и от там преминаваме в ски зона Мерибел - Мотаре. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Mont Vallon, Saulire  и Roc de Fer над курорта Мерибел.

 

13 декември Ски зона Вал Торанс и Ореле.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под връх Ponte de Bouchet  и над селището Ореле. Следобед каране на ски по пистите под превалите Col de Rosael  и Cime Caron.

 

14 декември Ски зони Куршевел и Мерибел - Мотаре.

Закуска. Със ските се отправяме към Col de la Chambret и от там преминаваме в ски зона Мерибел-Мотаре. След това през прохода Saulire преминаваме в ски зона Куршевел. Куршевел е един от най-елитните ски курорти в света, разполага със собствено летище и е домакин на състезания по екзотични спортове като снежно поло и снежен голф. Каране на ски по пистите в зоните под връховете Chenus  и Chenus Noirs.

 

15 декември

Каране на ски по избор в някоя от ски зоните Вал Торанс, Куршевел или Мерибел - Мотаре.

 

16 декември

Закуска. Трансфер до летище Женева и полет до София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТА ПРЕДИ 6 ОКТОМВРИ:

Хотел Résidence Odalys Tourotel без изхранване:    1460 Евро / 2860 лева

Хотел Le Val Thorens 4* със закуска и вечеря:        2180 Евро / 4260 лева

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТА СЛЕД 6 ОКТОМВРИ:

Хотел Résidence Odalys Tourotel без изхранване:    1610 Евро / 3150 лева

Хотел Le Val Thorens 4* със закуска и вечеря:        2370 Евро / 4630 лева

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

* Самолетен билет за директни полети София-Женева-София на авиокомпания Wizz Air, с включен чекиран багаж 20 кг. за двете посоки;

* Настаняване в стандартна двойна стая за 7 нощувки в избрания хотел на база закуска и вечеря;

* 6-дневна ски карта за 600-километровата ски зона Трите долини за периода 10 - 15 декември;

* Двупосочен трансфер летище – хотел – летище;

* Медицинска застраховка клас “А” за скиори;

* Опитен водач, който е бил многократно в района и познава пистите.

ЗАБЕЛЕЖКИ:​

* Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет за полетите София - Женева – София от 180 евро (с включен 1 бр. чекиран багаж – куфар до 20 кг. за двете посоки). При промяна на тази цена, пакетната цена се актуализира  с размера на промяната в цената на самолетния билет.

* В случай, че желаете да вземете личните си ски,  доплащането за превозване на ските  в полетите е 98 Евро общо в двете посоки на човек.

* Цена за наем на ски оборудване за 6 дни (ски+обувки+щеки) на място във Вал Торанс е между 180 и 380 Евро в зависимост от класа на екипировката;

* За настаняване в единична стая доплащането ще бъде уточнено допълнително

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

 

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 06.10.2023 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, сумата от 2000 лв. на човек.

2. Да получим в срока от т. 1 попълнена, приложената  ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на личната карта на пътуващите.

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 01.11.2023 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, остатъка от пакетната цена.

bottom of page