top of page
Круиз Мавриций, Сейшели, Мадагаскар, Реюнион

17 януари - 3 февруари 2019 г.

ПРОГРАМА

17 януари  
Полет София – Мавриций с прекачване.

 

18 януари

Пристигане на остров Мавриций, наричан „перлата на Индийския океан“, който впечатлява посетителите си с красиви плажове с фин бял пясък, коралови рифове, красиви залези, усмихнати и гостоприемни местни жители, богата и разнообразна кухня и модерна хотелска инфраструктура.

Настаняване в хотел в столицата Порт Луи.


19 януари 
Освобождаване на хотела. Качване на круизния кораб от пристанище Порт Луи - Мавриций. Отплаване от остров Мавриций в 21.00 ч. 

 

20-21 януари

Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 


22 януари Сейшели

Пристигане във Виктория на остров Махе в 08.00 ч. Сейшелите ще ви очароват с белите си плажове, разнообразната си природа, красиви креолски къщи и резерватите, които са дом на редки представители на световната флора и фауна. Ще имате възможност да разгледате и южните плажове и да се насладите на креолската кухня. 

 

23 януари Сейшели
Свободно време на Сейшелите. Възможност за плаж или екскурзия с лодка до островите Пралин, Ла Диг и природния резерват Райската градина, включен в листата на ЮНЕСКО. 

24 януари Сейшели
Свободно време за плаж на Сейшелите. Отплаване в 13.00 ч. 

25 януари
Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 

 

26 януари Мадагаскар

Пристигане на остров Мадагаскар, наричан „осмият континент“ - четвъртият по големина остров в света, дом на лемури, баобаби, девствени тропически гори с неподправена красота, прекрасни места за гмуркане и гостоприемни и усмихнати жители. Корабът акостира в Нози Бе - най-големият и оживен туристически курорт в Мадагаскар. На този ден ще имате възможност да се включите в брегова екскурзия с катамаран из архипелага или да почивате на прекрасния плаж Андилана.

27 януари  Мадагаскар 

Акостиране в Диего Суарес в 08.00 ч. Възможност да обиколите острова с „тук тук“ - местна рикша край залива Диего Суарес, смятан за един от най-красивите в света, а после да се снимате на фона на баобабите, превърнали се в символ на Мадагаскар. 


28 януари

Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 


29 януари  Мадагаскар 

Акостиране в Таматаве в 07.00 ч. Можете да разгледате булеварда на Независимостта, колониалния квартал, базара с екзотични подправки, зоологическата градина от 1898 г. с редки растения и гостоприемни лемури. 


30 януари  Реюнион

Акостиране в 13:00 ч. на остров Реюнион, известен като „островът с 1001 лица“. Реюнион ще ви впечатли с дългата над 270 км. плажна ивица, красивите вулканични пейзажи, резерватите, старите индийски храмове, ваниловите плантации, колониална архитектура, водопадите и джунглите. Столицата Сен Дени е често наричана „Париж на Индийския океан“. 


31 януари  Реюнион 

Този ден можете да разгледате един от най-впечатляващите вулкани в света, издигащ се на 2000 м. над океана, през лунен пейзаж от застинала лава или да направите полет с хеликоптер над плажовете и кораловите рифове на острова. 


1 февруари  Мавриций 

Акостиране в Порт Луи, Мавриций в 08.00 ч. Възможност да разгледате старите чаени плантации на острова, колониалните вили или да прекарате последен ден на белите плажове на Индийския океан. 

2 февруари  Мавриций

Освобождаване на кораба. Трансфер до летището. Полет към България. 


3 февруари

Пристигане в София. 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА КАЮТА :

При заплащане до 22 октомври:
Класик вътрешна каюта: 2780 Евро
Класик каюта с прозорец: 3060 Евро

 

При заплащане след 22 октомври:
Класик вътрешна каюта: 2980 Евро
Класик каюта с прозорец: 3260 Евро

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

 • Самолетни билети София – Мавриций – София с прекачване с включени летищни такси;

 • Трансфери летище – хотел – пристанище - летище;

 • 1 нощувка в хотел в Порт Луи, Мавриций;

 • 14 нощувки на борда на круизния кораб Costa Victoria;

 • Настаняване на база пълен пансион на борда на кораба – закуска, обяд, следобеден снак, вечеря;

 • Пакет напитки Pranzo & Cena, включващ неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, сервирани в чаша по време на обяд и вечеря в основния ресторант или в зоната на бюфета;

 • Използване на съоръженията на кораба – басейни, джакузи, солариум, шезлонги, фитнес център с най-съвременно оборудване;

 • Забавления и анимация на борда на кораба - театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита, специални вечери и други, както и забавления за деца между 3-17 г.;

 • Пристанищни такси;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

 • Преводач-придружител на групата от България.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Цените не включват брегови екскурзии, задължителна такса обслужване 10 евро на възрастен на ден и 5 евро на дете до 14 г. (заплаща се на място на кораба), СПА услуги, ползване на телефон и интернет, казино и някои ресторанти на борда на кораба (тези услуги се заплащат допълнително на място на кораба).

2. Пакетните цени включват летищните такси за полетите, които към 26.09.2018 г. са 424 евро.

3. Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети към дата 26.09.2018 от 935 евро с включени летищни такси за полетите. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на резервация.

4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 14 човека. При по-малък брой пътуващи е възможно завишаване на цената в зависимост от реалния брой на пътуващите.

5. Единичното настаняване, тройното настаняване, както и настаняването с деца в каюта са на запитване, ако имате интерес към такъв тип настаняване, моля да ни информирате, за да Ви изпратим цените.

6.  Каютите с балкон за този круиз са изчерпани.

7. Ако желаете, в деня на плащането на сумата за пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

8. Информация за круизен кораб Costa Victoria.

9. За тези от Вас, които се интересуват, ще изпратим допълнително списъка с всички възможни брегови екскурзии, предлагани от круизната компания, към които можете да се включите по желание срещу допълнително заплащане.

10. Пакетната цена е калкулирана за каюти, които се определят от круизната компания (тарифа "класик"). Срещу допълнително доплащане 190 Евро на човек за вътрешна каюта и 160 Евро на човек за каюта с прозорец, можем да предложим тарифа "премиум" със следните привилегии,

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:.

1. В срок до 22.10.2018 г. да платите в брой или да преведете по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на пакетната цена по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

2. Да попълните заявката за записване в групата и да ни изпратите копие от платежното нареждане за превод на сумата за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите.

bottom of page