top of page
СПОРТЕН ЛАГЕР  &  ПОЧИВКА
с
Румяна Николова
инструктор по пилатес /group exercise

 

18-25 октомври 2023 , Хургада, Египет

ПРОГРАМА

Сряда 18. октомври:
06:30 ч. излитане от летище София с директен чартърен полет за Хургада. В 08:30 ч. кацане на летище Хургада и трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време за почивка и допълнителни занимания. Нощувка.

19.-23. октомври:
7.30 ч. за ранобудните ще има тренировка по пилатес /стречинг /йога с Румяна Николова. Закуска. Свободно време за плаж, допълнителни екскурзии, плажен волейбол, тенис и др. занимания.

17.30 ч второ занимание за деня по пилатес /стречинг /йога с Румяна Николова.

Вечеря, питиета и забавно-музикална програма „танци на народите“ 😊.

Вторник 24. октомври:

Освобождаване на хотела след полунощ, в ранните часове на деня. Трансфер с автобус до Кайро (около 6 часа). Включена в цената екскурзия до едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. Групата археологически паметници включва трите големи пирамиди – Хеопсовата пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин – както и няколко по-малки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най-старият и единственият запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. Настаняване в хотел в Кайро. Вечеря и нощувка в хотела.

Сряда 25. октомври:

Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището. В 09:10 ч. полет от Кайро за София. Кацене на летище София в 12:50 ч.

ЦЕНИ на човек настанен в двойна стая в:
MERCURE HURGHADA 4*:
стандартна стая изглед градина:               1790 лв.
стандартна стая изглед море:
                   1870 лв.

 DESERT ROSE RESORT HURGHADA 5*:

стандартна стая:                                                  1960 лв.
супериорна стая изглед басейн:                    2000 лв.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

v  Самолетни билети София – Хургада/Кайро - София;

v  20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг;

v  Пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек към 15.12.2022);

v  Екскурзия на Кайро с разглеждане на Пирамидите и Сфинкса, Националния Египетски Музей с включен обяд и входни такси в обектите;

v  6 нощувки на база ALL INCLUSIVE в избрания хотел;

v  1 нощувка в Кайро с включена закуска и вечеря в хотел SWISS IN PYRAMIDS GOLF 4* / BARCELO CAIRO PYRAMIDS 4* или подобен;

v  Трансфери летище - хотел - летище;

v  Трансфер с автобус Кайро-Хургада;

v  Представител на туроператора с български език за престоя;

v  Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

v  Доплащане 198 лв. на човек за изхранване на база ULTRA ALL INCLUSIVE в хотел MERCURE HURGHADA и 196 лв. на човек в хотел DESERT ROSE RESORT HURGHADA;

v  Допълнителни екскурзии по желание от района на Хургада (закупуват се на място след пристигане);

v  Виза – 25 USD - заплаща се и се получава при пристигане на летището в Кайро. Възможност за опция "skip the line" (обслужване с предимство) на цена 28 USD;

v  Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;

v  Застраховка "Отмяна на пътуване"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ALL INCLUSIVE КОНЦЕПЦИИТЕ НА ХОТЕЛИТЕ:
v  Информация за ALL INCLUSIVE в MERCURE HURGHADA
v  Информация за ULTRA ALL INCLUSIVE в MERCURE HURGHADA
v  Информация за ALL INCLUSIVE в DESERT ROSE RESORT HURGHADA
v  Информация за ULTRA ALL INCLUSIVE в DESERT ROSE RESORT HURGHADA

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да преведете в срок до 10 август 2023 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД, депозит в размер на 240 лв.

2. Да получим в срока от т. 1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет).

3. Да преведете в срок до 10 септември 2023 г. по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД, остатъка от пакетната цена.

bottom of page