top of page
СПОРТЕН ЛАГЕР  &  ПОЧИВКА
с
Румяна Николова
инструктор по пилатес /group exercise

 

1 - 8 май 2022, Анталия, Турция

ПРОГРАМА

неделя 1 май:

11.00 ч. Излитане от летище София с директен чартърен полет в 12.30 ч. Кацане на летище в Анталия и трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време за почивка и допълнителни занимания. Нощувка.


2 - 7 май:

7.30 ч. за ранобудните ще има тренировка по пилатес /стречинг/ йога с Румяна Николова. Закуска. Свободно време за плаж, допълнителни екскурзии, разходки, шопинг, конна езда, риболовни турове, и др. занимания.
Вечеря, питиета и забавно-музикална програма „танци на народите“.

неделя 8 май:

Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището 13.10 ч. Полет от Анталия за София. Кацене на летище София в 14.40 ч.

ЦЕНИ НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА СТАЯ:

KAYA SIDE 5*: 1156 лева

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

 • Самолетни билети София - Анталия - София с чартърен полет с включени летищни такси;

 • 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг;

 • 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE в стандартна двойна стая в KAYA SIDE 5*;

 • Трансфери летище - хотел - летище;

 • Участие в заниманията по стречинг, йога и пилатес на Руми, които ще се провеждат специално за нашата група;

 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Доплащането за единична стая: в случай, че бройката на участниците в пътуването изисква настаняване на някои от тях в единична стая, тя или той доплащат за единичното настаняване 236 лв.

 • Доплащането за стая с изглед море или апартамент – при интерес ще ви бъдат изпратени съответните цени;

 • Допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

 • Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има начислена такава за конкретния полет**;

 • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

ВАЖНО!!!

Към момента, условията за влизане в Турция изискват на границата, да се представи сертификат за ваксинация или преболедиване или резултат от отрицателен PCR тест, направен не по-малко от 72 часа преди отпътуването или резултат от отрицателен антигенен тест, направен не по-малко от 48 часа преди отпътуването. Ако тези изисквания бъдат променени преди отпътуването, ще ви информираме, така, че да можете да реагирате.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 4 април 2022 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, левовата равностойност на цената на пътуването.
2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите.

bottom of page