top of page
ЗАНЗИБАР

Седемдневна ALL Inclusive почивка на брега на Индийския океан

20-29 януари 2021 г.

Занзибар предлага бели океански плажове в съчетание с автентична култура и архитектура, първокласни хотели и богати възможности за активна почивка – oт езда по плажа и гмуркане по залез слънце до тур за опознаване на най-редките подправки на изтока и потапяне в уникалната гора пеперудите.

 

На острова се преплитат африканското, персийското, португалското, оманското и британското културно влияние, което прави местната архитектура, бит и кухня единствени по рода си. Считано за едно от най-екзотичните кътчета в Африка, още от древността Занзибар е познат като кръстопът на континентите, а в последствие става известен и като родното място на Фреди Меркюри.

 

Каменният град в сърцето на Занзибар остава в съзнанието на посетителите си с масивните резбовани врати от махагон, магазинчетата, базарите, джамиите, сокаците и варосаните сгради, построени от вкаменени коралови рифове.

 

Занзибар е пъстър, загадъчен, целунат от слънцето и удивителен със своята природа, самобитна  култура и ведри и топлосърдечни хора. Място, което те изпълва с лекота и щастие.

ПРОГРАМА

2o януари

Полет София-Дубай-Занзибар. 

 

21 януари

Пристигане в Занзибар сутринта.

Трансфер с открити джипове до хотела.

Свободно време за плаж на Индийския океан.

 

22 януари

След закуска следва туристическа обиколка на административния център на Занзибар - Стоун Таун, включваща Султанския палат, Стария пазар, Дворецът на чудесата, робския пазар с катедралата и затвора, родната къща на Фреди Меркюри. След края на програмата ще имаме свободно време за разходка, кафе и пазар в това необикновено и шарено място.
Връщане в хотела, свободно време за почивка на плажа.

23-27 януари

Плаж на брега на Индийския океан или голф, езда, тенис, гмуркане, водни спортове, риболов, разходки с лодки и други атракции предлагани на територията на хотела или допълнителна туристическа програма из острова.

 

28 януари

Привечер – трансфер до летището и полети Занзибар-Дубай-София.

29 януари

Пристигане в София по обяд.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

2260 евро

Забележки: 

  • Нашите партньори в Занзибар предлагат над 100 опции за настаняване на цени между 70 и 1200 евро на вечер на стая. Избрания от нас хотел има добро съотношение качество цена според клиенти, които вече са почивали там и дава допълнителни възможности за активна почивка, които другите хотели не предлагат на своята територия.

  • Ние ви даваме възможност за безплатно анулиране на пътуването преди 12 януари 2021 г. При анулиране в периода 12-15 януари, неустойката е 380 евро на човек.
     

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

- Самолетен билет София – Дубай  – Занзибар – Дубайл – София, с включен багаж и всички летищни такси;

- 7 нощувки в хотел Sea Cliff Resort 5* на база  ALL INCLUSIVE в стандартна двойна стая;

- Трансфери летище-хотел-летище в Занзибар с открити джипове;

- Полудневна туристическа обиколка на Занзибар, описана в програмата;

- Медицинска застраховка за целия период на пътуването с покритие 10000 евро;

- Водач на групата, пътувал многократно по маршрута (при група от 12 човека).


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Допълнителни услуги и хранения, и входните такси за други туристически обекти, неупоменати в пакета услуги.

- Таксата за входна виза за Танзания, която се заплаща на място на летището при пристигане и е в размер на 50 щатски долара.

- Ранно настаняване на 21 януари или късно напускане на 28 януари, които могат да се заявят и заплатят допълнително.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. При група от минимум 12 човека ще пътува и водач от нашия офис, който е бил многократно в Занзибар.  
2. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците в пътуването, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 930 евро.
3. При желание от ваша страна можем да направим оферта за индивидуално пътуване в удобни за вас дати и зададен бюджет.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. До 30.12.2020 да заявите участие в групата като попълните ЗАЯВКА.

2. Да платите в брой или да преведете в срок до 11.01.2021 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на цената по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

bottom of page