ЗАНЗИБАР

Седемдневна ALL Inclusive почивка на брега на Индийския океан

20-29 януари 2021 г.

Занзибар предлага бели океански плажове в съчетание с автентична култура и архитектура, първокласни хотели и богати възможности за активна почивка – oт езда по плажа и гмуркане по залез слънце до тур за опознаване на най-редките подправки на изтока и потапяне в уникалната гора пеперудите.

 

На острова се преплитат африканското, персийското, португалското, оманското и британското културно влияние, което прави местната архитектура, бит и кухня единствени по рода си. Считано за едно от най-екзотичните кътчета в Африка, още от древността Занзибар е познат като кръстопът на континентите, а в последствие става известен и като родното място на Фреди Меркюри.

 

Каменният град в сърцето на Занзибар остава в съзнанието на посетителите си с масивните резбовани врати от махагон, магазинчетата, базарите, джамиите, сокаците и варосаните сгради, построени от вкаменени коралови рифове.

 

Занзибар е пъстър, загадъчен, целунат от слънцето и удивителен със своята природа, самобитна  култура и ведри и топлосърдечни хора. Място, което те изпълва с лекота и щастие.

ПРОГРАМА

2o януари

Полет София-Дубай-Занзибар. 

 

21 януари

Пристигане в Занзибар сутринта.

Трансфер с открити джипове до хотела.

Свободно време за плаж на Индийския океан.

 

22 януари

След закуска следва туристическа обиколка на административния център на Занзибар - Стоун Таун, включваща Султанския палат, Стария пазар, Дворецът на чудесата, робския пазар с катедралата и затвора, родната къща на Фреди Меркюри. След края на програмата ще имаме свободно време за разходка, кафе и пазар в това необикновено и шарено място.
Връщане в хотела, свободно време за почивка на плажа.

23-27 януари

Плаж на брега на Индийския океан или голф, езда, тенис, гмуркане, водни спортове, риболов, разходки с лодки и други атракции предлагани на територията на хотела или допълнителна туристическа програма из острова.

 

28 януари

Привечер – трансфер до летището и полети Занзибар-Дубай-София.

29 януари

Пристигане в София по обяд.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

2260 евро

Забележки: 

  • Нашите партньори в Занзибар предлагат над 100 опции за настаняване на цени между 70 и 1200 евро на вечер на стая. Избрания от нас хотел има добро съотношение качество цена според клиенти, които вече са почивали там и дава допълнителни възможности за активна почивка, които другите хотели не предлагат на своята територия.

  • Ние ви даваме възможност за безплатно анулиране на пътуването преди 12 януари 2021 г. При анулиране в периода 12-15 януари, неустойката е 380 евро на човек.
     

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

- Самолетен билет София – Дубай  – Занзибар – Дубайл – София, с включен багаж и всички летищни такси;

- 7 нощувки в хотел Sea Cliff Resort 5* на база  ALL INCLUSIVE в стандартна двойна стая;

- Трансфери летище-хотел-летище в Занзибар с открити джипове;

- Полудневна туристическа обиколка на Занзибар, описана в програмата;

- Медицинска застраховка за целия период на пътуването с покритие 10000 евро;

- Водач на групата, пътувал многократно по маршрута (при група от 12 човека).


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Допълнителни услуги и хранения, и входните такси за други туристически обекти, неупоменати в пакета услуги.

- Таксата за входна виза за Танзания, която се заплаща на място на летището при пристигане и е в размер на 50 щатски долара.

- Ранно настаняване на 21 януари или късно напускане на 28 януари, които могат да се заявят и заплатят допълнително.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. При група от минимум 12 човека ще пътува и водач от нашия офис, който е бил многократно в Занзибар.  
2. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците в пътуването, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 930 евро.
3. При желание от ваша страна можем да направим оферта за индивидуално пътуване в удобни за вас дати и зададен бюджет.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. До 30.12.2020 да заявите участие в групата като попълните ЗАЯВКА.

2. Да платите в брой или да преведете в срок до 11.01.2021 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на цената по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

Тел. 02 866 0193, 0887852312

София, кв. Южен парк, бл. 27, вх. Б

©2021 FCR Adventures, Удостоверениe за регистрация на туроператор за Панаирни и Конгресни Резервации - ДМК ЕООД № PKK-01-6235