top of page
о-в ЗАНЗИБАР, ТАНЗАНИЯ
спортен лагер  &  почивка

с

Румяна Николова - инструктор по пилатес /group exercise

6-14 февруари 2024 г.

Занзибар предлага бели океански плажове в съчетание с автентична култура и архитектура, първокласни хотели и богати възможности за активна почивка – oт езда по плажа и гмуркане по залез слънце до тур за опознаване на най-редките подправки на изтока и потапяне в уникалната гора пеперудите.

 

На острова се преплитат африканското, персийското, португалското, оманското и британското културно влияние, което прави местната архитектура, бит и кухня единствени по рода си. Считано за едно от най-екзотичните кътчета в Африка, още от древността Занзибар е познат като кръстопът на континентите, а в последствие става известен и като родното място на Фреди Меркюри.

 

Каменният град в сърцето на Занзибар остава в съзнанието на посетителите си с масивните резбовани врати от махагон, магазинчетата, базарите, джамиите, сокаците и варосаните сгради, построени от вкаменени коралови рифове.

 

Занзибар е пъстър, загадъчен, целунат от слънцето и удивителен със своята природа, самобитна  култура и ведри и топлосърдечни хора. Място, което те изпълва с лекота и щастие.

ПРОГРАМА

06 февруари

23:00 ч. Излитане от летище София с директен чартърен полет за Занзибар. 

 

07 февруари

В 09:40 ч., кацане на летище Занзибар и трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време за почивка и допълнителни занимания.

След 17 ч. ще има тренировка по пилатес /стречинг /йога с Румяна Николова.

Нощувка.

 

08-13 февруари

7.30 ч. за ранобудните ще има тренировка по пилатес /стречинг /йога с Румяна Николова. Закуска. Свободно време за плаж, допълнителни екскурзии, плажен волейбол, тенис и др. занимания.

След 17 ч. второ занимание с Руми - пилатес /стречинг /йога.

Вечеря, питиета и забавно-музикална програма „танци на народите“ 😊.

14 февруари

Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището. В 14 ч. полет от Занзибар за София. Кацане на летище София в 22:00 ч.

ЦЕНИ на човек настанен в двойна стая на база All Inclusive в Zanzibar Bay Resort 4*:

STANDARD ROOM: 3100 лв.
 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Самолетен билет с чартърен полет от/до Занзибар с European Air Charter;

- Летищни такси;

- Регистриран багаж до 20 кг и 6 кг ръчен багаж;

- 7 нощувки в хотел Zanzibar Bay Resort 4* в стандартна двойна стая на база ALL INCLUSIVE;

- Трансфер летище – хотел – летище;

- Медицинска застраховка с покритие 10000 евро;

- Участие във функционалните и кондиционни тренировки по стречинг, йога и пилатес на Руми, които ще се провеждат специално за нашата група;


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Градска такса – по 1 щатски долар за нощувка. Заплаща се директно на рецепцията на хотела;

- Входна виза за Танзания с цена 50 ЩД на човек. Всеки турист трябва да задейства самостоятелно процедурата на своя отговорност. Ние можем да направим визата срещу административна такса от 25 евро на човек.

- Такса обслужване за местнен водач/шофьор – около 5 долара на човек на превоз;

- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 1000 щатски долара/тон;

- Допълнителни екскурзии по желание;

ВАЖНО!
1. Цената е калкулирана на база група от минимум 10 човека. При по-малък брой пътуващи е възможна актуализация на пакетната цена, в зависимост от реалния брой на пътуващите.

2. Обявеното полетно разписание подлежи на препотвърждение и е възможно да претърпи промяна.

3. Към момента в Занзибар няма Ковид изисквания и не са необходими тестове или сертификати за пътуването.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 5 декември 2023 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, 1200 лева на човек.

2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Занзибар).

3. Да доплатите в брой или да преведете в срок до 5 януари 2024 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, остатъка от пакетната цена.

bottom of page