top of page
Предстоящи пътувания
Тур до Аржентина и Бразилия
20 ноември - 2 декември 2022 г.

По време на пътуването ще видите едновременно съвременен Индокитай и сътвореното от древните цивилизации, обитавали Сием Реап, Сайгон, Хю, Да Нанг, Ханой и делтата на река Меконг. В програмата са включен още и 2-дневен круиз в залива Халонг и почивка на най-добрия плаж във Виетнам.

agustin-diaz-185846_edited.jpg

Туровете са по отработени с годините програми, а отзивите от клиентите, пътували по маршрутите са много добри.

Програми САЩ 2023 г.
април - май 2023 г.
jorge-alcala-325378.jpg
Екскурзия до Виетнам и Камбоджа
23 ноември - 6 декември 2022 г.

Турът включва съвременен Индокитай и сътвореното от древните цивилизации, обитавали Сием Реап, Сайгон, Хой Ан, Хю, Да Нанг, Ханой и делтата на река Меконг, съчетано с 2-дневен круиз в залива Халонг.

19.jpg
Гренландия и Исландия

19 - 31 август 2022 г.
25 август - 1 септември 2022 г.

Пътешествие из две от най-незасегнатите от човешката дейност територии, което ще ви заведе до рядко срещани природни феномени като айсберги, активни вулкани, глетчери, гейзери, могъщи водопади, обветрени брегове и начин на живот, който е далеч от нашето ежедневие и представи.

annie-spratt-Tno1Zd3T6yY-unsplash.jpg
Савой - сърцето на френските Алпи
11 - 18 юни 2022 г.

Куршевел, Мерибел, Межев, Шамони и Анеси, комбинирани с изкачване с кабинковата линия до подножието на Мон Блан на 3840 м. и пътуване със световноизвестните панорамни влакове Мер Дю Глас  и Мон Блан, обещават едно незабравимо преживяване.

unnamed.jpg
Нормандия 
23 - 30 юни 2022 г.

Круизно пътуване край изпълнените с история градчета Руан, Вернон и Лез-Андели, където Седновековието и Ренесанса се смесват върху изящните фасади на замъци и катедали, извисяващи се на зелени хълмове и вдъхновили творбите на Виктор Юго и Моне. Турът започва и приключва в Париж.

----.jpg
Прованс и Бургундия с круиз по река Рона
4 - 11 юни 2022 г.

Прованс и Бургундия са знакови световни дестинации и ние за пореден  път организираме пътуване до едни от най-интересните места в региона - Авиньон, Арл, Шатоньоф-дю-Пап, Макон, Шалон сюр Сон, Турну, Вивие, Ла Вулт и Лион.

burgundy

След успешното провеждане на аналогично събитие,  организираме за нашите над 2000 клиенти почивка с развлекателна и спортна насоченост в комплекса KAYA SIDE 5*, Анталия, Турция в периода 1-8 май. Хотелът е висок клас, с голяма територия и акцентира на възможностите за активна почивка. 

Почивка със спортно-развлекателна насоченост
1 - 8 май 2022 г., Анталия, Турция

pexels-andrea-piacquadio-863977.jpg

Япония и Южна Корея

октомври 2022 г.

Пътуването е по отработен с годините маршрут. След края на екскурзията в Япония предлагаме петдневен тур в Южна Корея, включващ основните културни и исторически забележителности на Сеул, Бусан, Дженджу и Гангнам.

sorasak-252182_edited.jpg
bottom of page