Предстоящи пътувания

Турът е по отработена с годините програма, отзивите на клиентите, пътували по програмата са много добри и обхваща най-значимите исторически и природни забележителности на тази гореща /в прекия, преносния и кулинарния смисъл/ дестинация.

МЕКСИКО: обиколен тур и почивка на плажа в Канкун
22 ноември – 4 декември 2021 г.

167716.jpg

След успешното провеждане на аналогично събитие за наш корпоративен клиент,  организираме за нашите над 2000 клиенти почивка с развлекателна и спортна насоченост в комплекса PALM ROYAL RESORT, Сома Бей, Египет в периода 16-23 октомври. Хотелът е висок клас, с голяма територия и акцентира на възможностите за активна почивка. 

Почивка със спортно-развлекателна насоченост
16 - 23 октомври 2021 г. Сома Бей, Египет

adrian-dascal-e_OmVYn7CLw-unsplash.jpg

Шест от емблематичните Карибски острови в 10 дни на борда на нов круизен кораб /за вариант СТАНДАРТ/, без смяна на хотели, трансфери  и вътрешни полети - това е нашето предложение за началото на декември. Гваделупа, Сейнт Лусия, Барбадос, Гренада, Сейнт Винсент и Гренадини и Мартиника ви очакват с плажове като от картичките, топъл бриз, ром и отлично настроение.

Круиз Кариби

ocean-4888192.jpg

Пътуването ще осъществим за пети път и включва най-интересното от Квебек и Онтарио, Скалистите планини и тихоокеанското крайбрежие. Като продължения предлагаме круиз до Аляска, наблюдение на мечки гризли и косатки и риболов на сьомга в Британска Колумбия.

​Канада

10 - 21 август 2021 г.

Screenshot 2021-05-13 145428.png

Туровете са по отработени с годините програми, обхващи почивните дни в началото на месец май, а отзивите от клиентите, пътували по маршрутите са много добри.

Програми САЩ 2022 г.
октомври 2022 г.
jorge-alcala-325378.jpg

Япония и Южна Корея

октомври 2022 г.

Пътуването е по отработен с годините маршрут. След края на екскурзията в Япония предлагаме петдневен тур в Южна Корея, включващ основните културни и исторически забележителности на Сеул, Бусан, Дженджу и Гангнам.

sorasak-252182_edited.jpg

Докоснете се до магията на Индия, посещавайки едни от най-емблематичните места и национални забележителности. Маршрутът включва Делхи, Джайпур, Абханери, Фатехпур Сикри и Агра и най-интересното от местната култура и история.

Индия
октомври 2022 г.
koushik-c-392709 (1)_edited.jpg

Трите държави са кръстопът на култури и цивилизации. Историята, традициите, хубавата храна и истински усмихнатите хора ще направят това пътуване едно запомнящо се и необикновено изживяване.

Грузия, Армения и Азербайджан
май 2022 г.
Baku3.jpg
Нормандия 
юни 2022 г.

Круизно пътуване край изпълнените с история градчета Руан, Вернон и Лез-Андели, където Седновековието и Ренесанса се смесват върху изящните фасади на замъци и катедали, извисяващи се на зелени хълмове и вдъхновили творбите на Виктор Юго и Моне. Турът започва и приключва в Париж.

----.jpg
Иран
май 2022 г.

Древна Персия и съвременен Иран - една различна дестинация с много история, култура, геополитика и пропаганда. Имаме лични впечатления от мястото на действието и при интерес от ваша страна ще ги споделим.

steven-su-AxhfHp6fJ2M-unsplash.jpg