top of page
Канада

Торонто, Ниагара, Монреал, Квебек

10 - 16 август 2021 г.

ПРОГРАМА

10 август

Полет София-Торонто с прикачаване през европейско летище. Трансфер и настаняване в хотела в Торонто.

 

11 август

Полудневна туристическа обиколка на Торонто: пристанището, пазара Сейнт Лорънс, кулата Си Ен, Ентертейнмънт Дистрикт – центъра на нощния живот и забавленията, Каса Лома, финансовия център, Итън център, стадионите за хокей и бейзбол, стария квартал на пивоварните, китайския квартал.

 

12 август

Tур до Ниагарския водопад: пътуване с автобус през живописния район по пътя към водопадите, преминаване през историческия град Ниагара (Niagara on-the-Lake), разположен на бреговете на езерото Онтарио, посещение на местна винарска изба и възможност за дегустация на известните местни вина, цветния часовник, тур на водопадите с местен екскурзовод и посещение на туристическия център Тейбъл рок, откъдето най-добре може да се наблюдава най-големия от водопадите – Конската Подкова, пътуване с туристическо корабче, което отива в подножието на водопада.

 

13 август

Трансфер до гарата и отпътуване с влак за Монреал. По време на пътуването ще имате възможност да се насладите на природата на провинции Квебек и Онтарио. Трансфер и настаняване в хотела в Монреал. Възможност за вечерна разходка в старата част на града, известна с европейската си архитектура и множеството ресторанти и барове.

 

14 август

Полудневна туристическа обиколка на Монреал: базиликата Нотр Дам - копие на катедралата в Париж, параклиса Св. Йозеф, градския и финансов център, сградата на кметството и площада пред нея, разположени в стария град, френския квартал, Олимпийския стадион, хълма Мaунт Роял, о-в Св. Елена, пистата за Формула 1.

 

15 август

Еднодневен тур до Квебек: пътуване през провинция Квебек до Квебек Сити - първия голям град, основан от европейците в Канада и седалище на парламента на провинцията. Посещение на старата част на града, известна с типичната си френска архитектура, замъка Фронтенак, Цитаделата, старите укрепления, катедралата Нотр Дам, площад Роял, парламента, старото пристанище, водопада Монтморънси.

 

16 август

Трансфер до летището и полети до София с прекачване или продължение на програмата - круиз до Аляска.

Пакетни цена на човек в двойна стая в хотели 4*

При заплащане на депозит до 02 април 2020 г.: 5960 лв.

При заплащане на депозит след 02 април 2020 г.: 6120 лв.

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:​

 • здравна застраховка;

 • самолетен билет София - Торонто, Монреал – София и включени летищни такси;

 • билет за влака Торонто-Монреал;

 • 3 нощувки + закуски в Торонто в стая с две легла в хотел 4*;

 • 3 нощувки + закуски в Монреал в стая с две леглa в хотел 4*;

 • трансферите летище-хотел-летище в посещаваните градове;

 • полудневна туристическа обиколка на Торонто описана в програмата;

 • полудневна туристическа обиколка на Монреал описана в програмата;

 • еднодневния тур до град Квебек описан в програмата;

 • еднодневния тур до Ниагарския Водопад с включена разходка с корабче в подножието на водопада;

 • посещение на винарска изба в района на Ниагарския водопад с включена дегустация на вина;

 • водач на групата, пътуващ от България, който е бил многократно по маршрута.

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА 4*

Торонто: Grand Hotel And Suites или подобен

Монреал: Novotel или подобен

ЗАБЕЛЕЖКИ ПО ОСНОВНАТА ПРОГРАМА:

1. При пътуване до Канада, българските граждани ще трябва да кандидатстват онлайн за електронно разрешение за пътуване (цената на разрешението от 7 канадски долара е включена в цената на пакета, а заплащането на таксата и попълването на бланката са грижа на организатора на пътуването).

2. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая за 6-те нощувки, която е в размер на 1460 лева.
3. Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет (тарифа + летищни такси) за международните полети от 2120 лева. При промяна на тази цена, туроператорът има право да актуализира пакетната цена с размера на промяната на цената на самолетния билет.
4. Цената е калкулирана на база група група от минимум 12 човека. При по-малък брой пътуващи е възможна актуализация на пакетната цена в порядъка на 120-180 лева на човек  в зависимост от реалния брой на пътуващите.
5.  Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR към 02.01.2020 г. - EUR 1 = USD 1.12.

При промяна на курса  с повече от 3%, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.

7. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1.  В срок до 02 апрл 2021 г. да платите в брой или да преведете по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, 2000 лева на човек.

2. В срок до 02 април 2021 г. да попълните заявката за записване в групата.

3. В срок до 29 май 2021 г. да платите 1000 лв. на човек по банковата ни сметка.

4. В срок до 3 юли 2021 г. да преведете остатъка от пакетната цена.

bottom of page