top of page
КАРНАВАЛЪТ В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

 

8 – 16 март 2019 г.

Предимства на нашата програма:

Участниците в нашата група ще имат уникалната възможност да се облекат в костюмите на една от самба школите участващи в парада на победителите (Салгейро или Бейжа Флор) и да дефилират заедно с останалите танцьори от тази школа по митичния самбадром.

ПРОГРАМА

8 март

Полет София – Амстердам/Париж.

Полет Амстердам/Париж – Рио Де Жанейро.

Трансфер и настаняване в хотела.  

Нощувка.

 

09 март

Закуска.

Туристическа обиколка на Рио де Жанейро + посещение на хълма Захарната глава, кварталите Бутафого и Фламенго, историческия и финансов център на Рио, най-високата катедрала в Южна Америка, стадиона Маракана.

Следобед - време за плаж.

Вечерта - Посещение на финала на Карнавала в Рио – “Парада на Победителите.

10 март

Закуска. 

Свободна програма.

Следобед - Посещение на планината CORCOVADO на върха, на която е издигната световно известната статуя на Христос. Следва пътуване до Лагуната и известните плажове в района “Ипанема” и “Льо Бльон”.

11-14 март

Закуска. 

Свободно време за плаж на Копакабана или Ипанема или допълнителна туристическа програма – екскурзия до тропически остров, круиз из залив Гуанабара, самба шоу и др.

 

 19 март

Трансфер до летището

Полет Рио де Жанейро-Париж/Амстердам

 

20 март

Париж/Амстердам-София

ПАКЕТНИ ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

 

При настаняване в хотел Windsor Asturias 3* –  1680 евро

При настаняване в хотел Mirador 4* – 1770 евро

При настаняване в хотел Windsor Excelsior 4* – 2120 евро

При настаняване в хотел Hilton Copacabana 5* –  2330 евро

 

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

* Самолетни билети София – Париж/Амстердам – Рио де Жанейро – Париж/Амстердам – София;

* Трансфер летище - хотел - летище в Рио де Жанейро;
* 7 нощувки в хотел в Рио де Жанейро, в двойна стая със закуска в избрания хотел;
* Двудневна туристическа програма  в Рио де Жанейро с посещение на статуята на Христос, хълма Захарната глава, планината Корковадо, историческия и финансов център на Рио, най-високата катедрала в Южна Америка, стадиона Маракана, кварталите Бутафого и Фламенго, Лагуната, Ипанема и Льо Бльон.
* Посещение на главния офис на “H. Stern” – най-големия производител на бижута и скъпоценни камъни в Южна Америка;
* Здравна застраховка с покритие 10 000 Евро;

* Преводач-придружител на групата от България.

 

ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

* Билети за Парада на победителите, които започват от 150 щатски долара в зависимост от местата по трибуните. Схемата на самбадрома и цените можете да видите ТУК.

* Карнавалния костюм и включването в представителната група на самба школата, която ще дефилира в Парада на победителите. Цената на човек е в порядъка е между 360 и 910 щатски долара. Заявяването на тази услуга трябва да стане най-късно до 20  декември.

* Допълнителната туристическа програма, неописана в пакета.

 

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Цената е калкулирана на база група група от минимум 14 човека. При по-малък брой пътуващи е възможна актуализация на пакетната цена в порядъка на 90 – 140 евро на човек, в зависимост от реалния брой на пътуващите.

2. Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети към дата 01.10.2018 от 787 евро с включени летищни такси. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на резервация.

3. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от  участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая за всичките 7 нощувки, която е в размер на:

- При настаняване в хотел Windsor Asturias –238 евро

- При настаняване в хотел Mirador 4* – 270 евро

- При настаняване в хотел Windsor Excelsior – 460  евро

- При настаняване в хотел Hilton Copacabana – 612 евро

4. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменен курс на щатския долар към EUR към 01.10.2018 г., както следва EUR 1 = USD 1.15

При промяна на курсовете на USD спрямо EUR с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.

ВЪЗМОЖНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА:

ВОДОПАДИТЕ  ИГУАСУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Програма

 

15 март

Полет Рио де Жанейро-Игуасу. Посещение на водопадите Игуасу от бразилска страна. Трансфер и настаняване в хотела. Вечерта по желание – посещение на вечерно фолклорно шоу, съчетаващо културите на Бразилия, Аржентина и Парагвай - трите държави, чиито граници се срещат в Игуасу.

 

16 март

Посещение на водопадите Игуасу от аржентинска страна. Посещението и на двата национални парка позволява да се наблюдават водопадите, както от непосредствена близост, достигайки до тях през пътеки в джунглата, така и от места за наблюдение, откъдето се открива панорамна гледка към водопадите. По желание - разходка с моторна лодка до подножието на най-големия водопад - Дяволското Гърло.

 

17 март

Полет Игуасу-Рио де Жанейро-Париж/Амстердам-София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ В Viale Cataratas 4*: 480 евро

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

* полет Рио де Жанейро-Игуасу-Рио де Жанейро;

* туристическа програма на водопадите Игуасу, включваща националните паркове в Бразилия и Аржентина;

* трансфери летище-хотел-летище в Игуасу;

* 2 нощувки в хотел 4* в двойна стая с включени закуски.

ВЪЗМОЖНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА ДО АМАЗОНИЯ:

КРУИЗ ПО АМАЗОНКА ИЛИ ТРИ ДНИ В ХИЖА В ДЖУНГЛАТА
(при интерес от ваша страна моля да се свържете с нас, за да проверим възможността за наличности и актуални цени)

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 21.11.2018 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 850 евро по фиксинга на БНБ.

2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената  ЗАЯВКА , копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите.

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 17.01.2019 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена и актуалния размер на летищните такси по фиксинга на БНБ.

bottom of page