top of page
Круиз Мавриций, Сейшели, Мадагаскар, Реюнион

ПРОГРАМА

Ден 1  
Полет София – Мавриций с прекачване.

 

Ден 2

Пристигане на остров Мавриций, наричан „перлата на Индийския океан“, който впечатлява посетителите си с красиви плажове с фин бял пясък, коралови рифове, красиви залези, усмихнати и гостоприемни местни жители, богата и разнообразна кухня и модерна хотелска инфраструктура.

Настаняване в хотел в столицата Порт Луи.


Ден 3 
Освобождаване на хотела. Качване на круизния кораб от пристанище Порт Луи - Мавриций. Отплаване от остров Мавриций в 21.00 ч. 

 

Дни 4 и 5

Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 


Ден 6 Сейшели

Пристигане във Виктория на остров Махе в 08.00 ч. Сейшелите ще ви очароват с белите си плажове, разнообразната си природа, красиви креолски къщи и резерватите, които са дом на редки представители на световната флора и фауна. Ще имате възможност да разгледате и южните плажове и да се насладите на креолската кухня. 

 

Ден 7 Сейшели
Свободно време на Сейшелите. Възможност за плаж или екскурзия с лодка до островите Пралин, Ла Диг и природния резерват Райската градина, включен в листата на ЮНЕСКО. 

Ден 8 Сейшели
Свободно време за плаж на Сейшелите. Отплаване в 13.00 ч. 

Ден 9
Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 

 

Ден 10 Мадагаскар

Пристигане на остров Мадагаскар, наричан „осмият континент“ - четвъртият по големина остров в света, дом на лемури, баобаби, девствени тропически гори с неподправена красота, прекрасни места за гмуркане и гостоприемни и усмихнати жители. Корабът акостира в Нози Бе - най-големият и оживен туристически курорт в Мадагаскар. На този ден ще имате възможност да се включите в брегова екскурзия с катамаран из архипелага или да почивате на прекрасния плаж Андилана.

Ден 11  Мадагаскар 

Акостиране в Диего Суарес в 08.00 ч. Възможност да обиколите острова с „тук тук“ - местна рикша край залива Диего Суарес, смятан за един от най-красивите в света, а после да се снимате на фона на баобабите, превърнали се в символ на Мадагаскар. 


Ден 12

Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 


Ден 13  Мадагаскар 

Акостиране в Таматаве в 07.00 ч. Можете да разгледате булеварда на Независимостта, колониалния квартал, базара с екзотични подправки, зоологическата градина от 1898 г. с редки растения и гостоприемни лемури. 


Ден 14  Реюнион

Акостиране в 13:00 ч. на остров Реюнион, известен като „островът с 1001 лица“. Реюнион ще ви впечатли с дългата над 270 км. плажна ивица, красивите вулканични пейзажи, резерватите, старите индийски храмове, ваниловите плантации, колониална архитектура, водопадите и джунглите. Столицата Сен Дени е често наричана „Париж на Индийския океан“. 


Ден 15  Реюнион 

Този ден можете да разгледате един от най-впечатляващите вулкани в света, издигащ се на 2000 м. над океана, през лунен пейзаж от застинала лава или да направите полет с хеликоптер над плажовете и кораловите рифове на острова. 


Ден 16  Мавриций 

Акостиране в Порт Луи, Мавриций в 08.00 ч. Възможност да разгледате старите чаени плантации на острова, колониалните вили или да прекарате последен ден на белите плажове на Индийския океан. 
 

Ден 17  Мавриций

Освобождаване на кораба. Трансфер до летището. Полет към България. 


Ден 18

Пристигане в София. 

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

 • Самолетни билети София – Мавриций – София с прекачване с включени летищни такси;

 • Трансфери летище – хотел – пристанище - летище;

 • 1 нощувка в хотел в Порт Луи, Мавриций;

 • 14 нощувки на борда на круизния кораб Costa Victoria;

 • Настаняване на база пълен пансион на борда на кораба – закуска, обяд, следобеден снак, вечеря;

 • Пакет напитки Pranzo & Cena, включващ неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, сервирани в чаша по време на обяд и вечеря в основния ресторант или в зоната на бюфета;

 • Използване на съоръженията на кораба – басейни, джакузи, солариум, шезлонги, фитнес център с най-съвременно оборудване;

 • Забавления и анимация на борда на кораба - театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита, специални вечери и други, както и забавления за деца между 3-17 г.;

 • Пристанищни такси;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

 • Преводач-придружител на групата от България.

bottom of page