top of page
ОБИКОЛЕН ТУР НА КИТАЙ И ХОНКОНГ

Хонконг, Макао, Шанхай, Пекин, Сиан

28 октомври - 08 ноември 2019 г.

ПРОГРАМА

28 октомври

12:30 ч. – 15:35 ч. Полет София – Москва.
19:30 ч. Полет Москва – Хонконг.

 

29 октомври

09:45 ч. – Пристигане в Хонконг. Целодневна туристическа програма в Хонконг: връх Виктория – най-високата точка на островната част на Хонконг, централната част, пристанището Виктория, о-в Лама и околностите, пристанището Абърдийн – дом на много от коренните жители на острова, Репулс бей – заливът на богатите, където се намира най-старият будистки храм Тин Хау – покровителят на моряците.
Трансфер и настаняване в хотела.
Вечерна разходка в Тсим Ша Тсуй и наблюдение на най-голямото постоянно провеждащо се светлинно шоу в света  - “Симфония на светлини” от пристанището Виктория.

 

30 октомври

Закуска. Свободна програма и възможност за посещение на множеството шопинг центрове в островната и континенталната част на Хонконг.
По желание и срещу допълнително заплащане – вечерен тур до Макао включващ обиколка на централната част на града – Площад Сенадо, катедралата Свети Доминик, руините на катедралата Свети Павел, крепостта Монте и емблематичното казино “Лисабон”.

 

31 октомври
Закуска. Свободно време или разходка из централната цаст на о-в Хонконг. Трансфер до летището.
Полет Хонконг – Шанхай. Трансфер и настаняване в хотела.

 

01 ноември

Закуска. Целодневна туристическа програма в Шанхай с включен обяд: крайбрежния булевард Бунд, градините Ю Юан – “Щастливите градини”, мостът Нан Пу свързващ централен Шанхай с финансовия район и свободна икономическа зона - Пу Донг. Посещение на обсерваторията на Шанхайската кула – най-високата обсерватория отворена за посещения в света, от която се открива изумителна гледка към най-големия китайски град и храма на нефритения Буда.

 

02 ноември
Закуска. Свободен ден в Шанхай или по желание и срещу допълнително заплащане – еднодневен тур до Суджоу – “Венеция на изтока”. Турът включва обяд и посещения на градината на скромния администратор, “бавната” градина – Lingering и разходка с лодка по Гранд Канал – най-големия изкуствен воден път в света.

 

03 ноември
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане пътуване с високоскоростния влак “Маглев”, развиващ над 430 км. в час за отсечка от 33 км. и свързващ централната част на Шанхай с летището. Трансфер до летището.
Полет Шанхай – Сиан. Трансфер и настаняване в хотела.

04 ноември
Закуска. Целодневна туристическа програма в Сиан с включен обяд: посещения на Голямата пагода на дивата гъска – храм, помещавал в себе си древни будистки скрипти. Вечерта трансфер до летището и полет Сиан - Пекин. Трансфер и настаняване в хотела в Пекин.

05 ноември
Закуска. Целодневна туристическа програма в Пекин с включен обяд: Най-големия и един от най-известните площади в света – Тиенанмън, Забранения град – дворцов  комплекс и резиденция на много китайски императори, обиколка с рикши в Хутонг, и Хълма на дълголетието намиращ се в живописния Бейхай парк.

06 ноември
Закуска. Целодневен тур до Великата Китайска стена с включен обяд: Паркът с гробниците, Свещения път – ритуална алея с каменни статуи на войни и животни и Великата Китайска Стена – уникалното защитно съоражение, датиращо от 4 век пр.н.е. Традиционна вечеря - патица по пекински.

07 ноември
Закуска. Целодневна туристическа програма в Пекин с включен обяд: Небесния храм – един от символите на столицата Пекин, посещение на Летния императорски дворец със забележителната мраморна лодка, мостът със 17-те арки по модел на Марко Поло, изкопаното от човешка ръка езеро, най-дългия изрисуван коридор в света,     олимпийския комплекс със знаковите за олимпиадата от 2008г. сгради – “Водния куб” и “Орловото гнездо”, и зоологическата градина с пандите. Вечерта трансфер до летището.

08 ноември
02:05 – 05:25 Полет Пекин – Москва.
10.05 – 12:25 Полет Москва – София.

 

 

ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ ДО 30.07.2019 г.:

при настаняване в хотели 5*:       6580 лева

 

ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ СЛЕД 30.07.2019 г.:

при настаняване в хотели 5*:       6970 лева

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

 • Китайска виза;

 • Здравна застраховка;

 • Самолетен билет София - Москва - Хонконг и Пекин - Москва - София;

 • Самолетен билет Хонконг – Шанхай – Сиан – Пекин;

 • 2 нощувки със закуски в двойна стая в избрания хотел в Хонконг;

 • 3 нощувки със закуски в двойна стая в избрания хотел в Шанхай;

 • 1 нощувка със закуска в двойна стая в избрания хотел в Сиан;

 • 3 нощувки със закуски в двойна стая в избрания хотел в Пекин;

 • Трансфери летище - хотел - летище в Хонконг, Шанхай, Сиан и Пекин;

 • Двудневна туристическа програма в Пекин, съгласно програмата с включени обяди;

 • Еднодневен тур до Великата Китайска стена от Пекин с включен обяд;

 • Традиционна вечеря - патица по пекински;

 • Целодневна туристическа програма в Шанхай с включен обяд;

 • Целодневна туристическа програма в Сиан с включен обяд;

 • Целодневна туристическа програма в Хонконг;

 • Трансфери от хотела до изложбения център и обратно в Хонконг;

 • Преводач-придружител на групата от България.
   

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Цените са валидни при заплащане на депозита по пътуването преди 30 юли 2019.

2. Пакетните цени включват летищните такси за вътрешните и международни полети, които към 30.04.2019 г. са 730 лева.

3. Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети към дата 30.04.2019 от 1160 лева с включени летищни такси за международните полети и 1110 лева с включени летищни такси за вътрешните полети. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на резервация.

4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи е възможно завишаване на цената в рамките на 260 - 360 лева на човек, в зависимост от броя на пътуващите.

5. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая за всичките 9 нощувки, която е в размер на 1320 лева при настаняване в хотели 5*;

6. За документите, необходими за издаване на Китайска виза, ще ви уведомим своевременно.

7. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на китайския юан към USD и на

USD към EUR към 30.04.2019 г., които са както следва: 

EUR 1 = USD 1.11

USD 1 = CNY 6.90

При промяна на курсовете на CNY спрямо USD и/или на USD спрямо EUR с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.

8. Основната група ще се настанява в хотели 5 по програмата, ако желаете да ви изпратим пакетни цени при настаняване в хотели 3 или 4*, моля да се свържете с нас.

9. Ако желаете в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. В срок до 30.07.2019 г. да платите в брой или да преведете по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, 2400 лева.

2. Да попълните заявката за записване в групата.

3. В срок до 25.08.2019 г. да платите в брой или да преведете остатъка от пакетната цена. 

bottom of page