top of page

Ски сафари в Куршевел и
в най-голямата ски зона в света Куршeвел, Мeрибел, Вал Торанс

27 януари – 3 февруари 2024 г.

 Настаняване в шале в Сourchevel Village

ВАЖНО! Програмата е направена за скиори на средно ниво. Основно караме по сини писти, които са разнообразни. Изчакваме се и си помагаме.
 

ПРОГРАМА

27 януари

Полет София – Женева. Пристигане в Женева и трансфер до курорта Куршевел.  Настаняване. По желание разходка из курорта или свободно време. Нощувка.

 

28 януари Ски зони Куршевел.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Creux Noirs (2705 м), Saulire (2738 м) и Le Croix Des Verdons (2739 м). Следобед се прехвърляме към ски зоните над Куршевел 1550 и Куршевел 1850.

Следобеда ще отидем на après ski party  в Le Planté de Bâton.

 

29 януари Ски зони Куршевел.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под върховете Rocher De La Loze (2526 м) и Col De La Loze (2305 м). После ще се прехвърлим към ски зоните под Куршевел 1850 - Ле Праз  и Ле Таня. 
Следобеда ще отидем на après ski party в CHALET DE PIERRES.

30 януари Ски зона Мерибел - Мотаре.

Закуска. Със ските се отправяме към Saulire  и от там преминаваме в ски зона Мерибел - Мотаре. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Mont Vallon(2952 м), Saulire(2738 м )  и Roc de Fer(2294 м) над курорта Мерибел.

Следобеда ще отидем на après ski party в La Folie Douce Meribel / Courchevel.

 

31 януари Ски зона Мерибел и Вал Торанс.

Ако времето позволява ще се изкачим до Saulire. От там ще се спуснем до Мерибел и после ще изкачим превала, и ще преминем в ски зона Вал Торанс 2300 м. На връщане ще минем през една от най-красивите долини в Алпите - районът под връх Mont du Borgne  (3153 м).

Après ski party.

 

1 февруари Ски зони Куршевел.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Roc Merlet (2734 м) и Chanrossa  (2540 м). Следобед се прехвърляме към ски зоните над Куршевел 1650 и Морионд, ако времето позволява ще отидем да караме в Мерибел.  

Après ski party.

 

2 февруари Ски зони Вал Торанс и Ле Менюир.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под връх Aiguille de Peclet. Следобед се прехвърляме към ски зона Ле Менюир и ски зоната над Saint Martine de Belleville, и каране на ски по пистите в подножието на 3 Marches, Mont de la Chale, Tougnete и Cherferie.

Après ski party.

 

3 февруари

Закуска. Трансфер до летище Женева и полет до София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

Двойна стая с балкон:  2640 Евро / 5160 лева

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

* Самолетен билет за директни полети София-Женева-София на авиокомпания Wizz Air, с включен чекиран багаж 20 кг. за двете посоки;

* Настаняване за 7 нощувки в шале с четири спални в Courchevel - Village (1550);

* 6-дневна ски карта за 600-километровата ски зона Трите долини за периода 28 януари -  2 февруари;

* Двупосочен трансфер летище – хотел – летище;

* Медицинска застраховка клас “А” за скиори с покритие 10 000 евро;

* Опитен водач, който е бил многократно в района и познава пистите в Куршевел, Мерибел, Вал Торанс, Ле Менюир, Мотаре.

Цената НЕ включва:
изхранването и напитките в шалето и по време на апрес ски веселбите 

 

ЗАБЕЛЕЖКИ:​

* Пакетната цена е калкулирана при минимум 8 пътуващи и при  цена на самолетния билет за полетите София - Женева – София от 254 евро (с включен 1 бр. чекиран багаж – куфар до 20 кг. за двете посоки). При промяна на тази цена, пакетната цена се актуализира  с размера на промяната в цената на самолетния билет. При по-малко пътуващи, цената на пакета ще се завиши в порядъка на 6-8% в зависимост от реалния брой на групата.

* В случай, че желаете да вземете личните си ски,  доплащането за превозване на ските  в полетите е 91 Евро общо в двете посоки на човек. Срещу допълнително заплащане можем да запазим приоритетно качване на борда и да резервираме седалки на аварийните изходи.

* За настаняване в единична стая доплащането ще бъде уточнено допълнително.

* Ако желаете, в деня на плащането за пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински причини.

 

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

 

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 28.12.2023 г. по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД, пакетната цена на пътуването.

2. Да получим в срока от т. 1 попълнена, приложената  ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт или личната карта на пътуващите.

bottom of page