top of page
Круиз Мавриций, Сейшели, Мадагаскар, Реюнион

21 януари – 7 февруари 2024 г.

ПРОГРАМА

21 януари 2024 г.
Полети София – Дубай - Мавриций.

 

22 януари 2024 г.

Пристигане на остров Мавриций, наричан „перлата на Индийския океан“, който впечатлява посетителите си с красиви плажове с фин бял пясък, коралови рифове, красиви залези, усмихнати и гостоприемни местни жители, богата и разнообразна кухня и модерна хотелска инфраструктура. Настаняване в хотел в района на Порт Луи.

 

23 януари 2024 г.

Закуска. Освобождаване на хотела. Туристическа програма в Порт Луи – екзотичната столица, изградена в колониален стил, където съжителстват мюсюлмански джамии, китайски пагоди, индийски храмове и християнски църкви. В района на пристанището се намира търговският център „Куда“, който играе централна роля в културния живот на острова и е известен с многото си магазини и ресторанти с разкошна гледка към морето. Надвечер качване на круизния кораб, настаняване и вечеря.


24 януари 2024 г.
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна туристическа програма на Мавриций. Отплаване от остров Мавриций в 18:00 ч. 

 

25 януари 2024 г. – Реюнион

Акостиране в 8:00 ч. на остров Реюнион, известен като „островът с 1001 лица“. Реюнион ще Ви впечатли с дългата над 270 км. плажна ивица, красивите вулканични пейзажи, резерватите, старите индийски храмове, ваниловите плантации, колониална архитектура, водопадите и джунглите. Столицата Сен Дени е често наричана „Париж на Индийския океан“.

 

26 януари 2024 г. – Реюнион

През този ден можете да разгледате един от най-впечатляващите вулкани в света, издигащ се на 2000 м. над океана, през лунен пейзаж от застинала лава или да направите полет с хеликоптер над плажовете и кораловите рифове на острова. Отплаване към Сейшелите в 17:00 ч.
 

27-28 януари 2024 г.

Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 


29 януари 2024 г. – Сейшели

Пристигане във Виктория на остров Мае в 08:00 ч. Сейшелите ще Ви очароват с белите си плажове, разнообразната си природа, красиви креолски къщи и резерватите, които са дом на

редки представители на световната флора и фауна. Ще имате възможност да разгледате южните плажове и да се насладите на креолската кухня. 

 

30. януари 2024 г. – Сейшели
Свободно време на Сейшелите. Възможност за плаж или екскурзия с лодка до островите Пралин, Ла Диг и природния резерват „Райската градина“, включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.  Отплаване към Мадагаскар в 19:00 ч.

31 януари 2024 г.
Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 

 

1 февруари 2024 г. – Мадагаскар

9:00 ч. Пристигане на остров Мадагаскар, наричан „осмият континент“ – четвъртият по големина остров в света, дом на лемури, баобаби, девствени тропически гори с неподправена красота, прекрасни места за гмуркане и гостоприемни и усмихнати жители. Корабът акостира в Нози Бе – най-големият и оживен туристически курорт в Мадагаскар. На този ден ще имате възможност да се включите в брегова екскурзия с катамаран из архипелага или да почивате на прекрасния плаж Андилана. 19:00 ч отплаване.

 

2 февруари 2024 г. – Мадагаскар 

Акостиране в Антсиранана/Диего Суарес в 08:00 ч. Възможност да обиколите полуострова, смятан за един от най-красивите в Мадагаскар, с местната рикша „тук тук“ и да се снимате на фона на баобабите, превърнали се в символ на „осмият континент“. Районът е местообитание на най-екзотичните африкански животни – дюгони, мангусти и зелени папагали.

19:00 ч отплаване.


3-4 февруари 2024 г.

Плаване на борда на круизния кораб из Индийския океан. 

 

5 февруари 2024 г. – Мавриций 

Акостиране в Порт Луи, Мавриций в 08:00 ч. Възможност да разгледате старите чаени плантации на острова, колониалните вили или да прекарате последен ден на белите плажове на Индийския океан. 

6 февруари 2024 г. – Мавриций

Освобождаване на кораба. Трансфер до летището. Полет Мавриций – Дубай. 


7 февруари 2024 г.

Полет Дубай – София. 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА КАЮТА: 
 

При заплащане на депозита преди 30 август:

Класик вътрешна каюта: 3780 Евро/7390 лв.

Класик каюта с прозорец: 4260 Евро/8330 лв.
Каюта с балкон: 4860 Евро/9510 лв. 
 

При заплащане на депозита след 30 август:

Класик вътрешна каюта: 3980 Евро/7780 лв.

Класик каюта с прозорец: 4480 Евро/8760 лв.

Каюта с балкон: 5080 Евро/9940 лв.         

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

 • Самолетни билети София – Дубай – Мавриций – Дубай – София с Fly Dubai & Emirates c включени летищни такси;

 • Трансфери летище – хотел – пристанище – летище в Мавриций;

 • Трансфери летище – хотел –летище в Дубай;

 • 1 нощувка в района на летището в Дубай в хотел категория 4 * със закуска;

 • 1 нощувка в хотел в района на Порт Луи, Мавриций в хотел категория 4 * със закуска;

 • 14 нощувки на борда на круизния кораб AIDAblu;

 • Настаняване на база пълен пансион на борда на кораба – закуска, обяд, следобеден снак, вечеря;

 • Неограничена консумация на наливна бира, вино в чаша и безалкохолни напитки по време на обедите и вечерите в основния ресторант;

 • Използване на съоръженията на кораба – басейни, джакузи, шезлонги, фитнес център с най-съвременно оборудване;

 • Забавления и анимация на борда на кораба – театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита, специални вечери и други;

 • Пристанищни такси и бакшиши;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

 • При група от 16 човека - преводач-придружител на групата от България, който познава маршрута.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Цените не включват брегови екскурзии, специализирани и а-ла-карт ресторанти; алкохолни и безалкохолни напитки в баровете; СПА услуги; организирани спортни занимания; казино; интернет; други допълнителни услуги и лични разходи.

2. Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети към дата 26.06.2023 г. от 1035 евро с включени летищни такси за полетите. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на резервация.

3. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане в порядъка между 380 и 480 лева на база на реалния брой записани туристи.

4. Водач на групата от България, ще пътува при група от минимум 16 човека. При по-малка група, водач на групата няма да пътува и местните доставчици ще организират туровете и трансферите на място. Работния език на кораба  AIDAblu и по време на екскурзиите е немски и не всички от персонала на борда ползват английски език. 

5. Единичното настаняване, тройното настаняване, както и настаняването с деца в каюта са на запитване, ако имате интерес към такъв тип настаняване, моля да ни информирате, за да Ви изпратим цените.

6. Ако желаете в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка „Отмяна на пътуването“, която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване поради медицински или немедицински причини.

7. Информация за круизен кораб AIDAblu:
Категория - 4*, Клас - AIDA Cruises, Година на първо плаване – 2010 г., Газене – 7,3 м.,

Максимална скорост – 22 възела, Каюти за гости – 1096, Палуби – 14, Гости на борда – 2176, Тонаж – 71100 т. , Дължина – 253,33 м.,    Широчина – 32,2 м.

AIDAblu е от класа кораби, които AIDA представя в началото на 21. век – те са средно големи и предлагат типичното за компанията разнообразие от ресторанти, барове, места за забавление и уелнес. Спокойно може да се наслаждавате на морски гледки от откритите палуби, да се срещнете с останалите пътници в основния атриум или да се насладите на спокойствието на комфортната си каюта. За децата също е помислено с разнообразни възможности за забавления.

Каюти:  Всички каюти са оборудвани с едно двойно или две разделени легла, индивидуален климатик, сателитна телевизия, сешоар, сейф, минибар. Срещу заплащане има румсървис и безжичен интернет. 

8. За тези от Вас, които се интересуват, ще изпратим допълнително списъка с всички възможни брегови екскурзии, предлагани от круизната компания, към които можете да се включите по желание срещу допълнително заплащане.

9. Пакетната цена е калкулирана за каюти, които се определят от круизната компания (тарифа "варио"). Срещу допълнително заплащане, можете да изберете и пакет ALL INCLUSIVE, включващ неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, сервирани в чаша по всяко време на деня, във всеки един ресторант, бюфет или бар.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

 1. В срок до 30.08.2023 г. да платите в брой или да преведете по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД, депозит в размер на: 1300 Евро / 2540 лв. на човек настанен  във вътрешна каюта 
  1500 Евро / 2930 лв. на човек настанен  в каюта с прозорец
  1800 Евро / 3520 лв. на човек настанен  в каюта с балкон                 

 2. В срока от т. 1 да попълните заявката за записване в групата и да ни изпратите копие от платежното нареждане за превод на сумата за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите.

 3. В срок до 01.10.2023 г. да доплатите в брой или да преведете по банковата ни сметка 1400 лева на човек.

 4. В срок до 01.12.2023 г. да доплатите в брой или да преведете по банковата ни сметка остатъка от пакетната цена.

bottom of page