top of page
Най-доброто от ФИЛИПИНИТЕ

Манила, Ел Нидо, Бохол, Себу

10 – 21 Ноември 2024

ПРОГРАМА

10 ноември

Полет София – Доха/Истанбул.

 

11 ноември

Полет Доха/Истанбул – Манила. Посрещане на летището. Трансфер и настаняване в хотела. Свободно време и нощувка.

 

12 ноември

Закуска. Трансфер до летището и полет до остров Палаван и настаняване в хотел на плажа в района Ел Нидо. Остров Палаван се слави като най-екзотичният на Филипините, районът на Ел Нидо е включен в списъка на световното природно наследство, а плажовете му са определяни като най-добри в света. Свободно време за почивка.

 

13-14 ноември

След закуска и през двата дни са предвидени два целодневни тура до Малката и Голямата лагуни и до близките острови, круиз по залез слънце, разходки с лодки из местните мангрови гори, ще можете да практикувате кану-каяк, наблюдение на птици с квалифициран гид, водни спортове, гмуркане, шнорхелинг, пешеходни турове и други.

 

15 ноември

Закуска. Свободен ден за почивка на плажа в Ел Нидо или допълнителни турове по желание.

 

16 ноември

Закуска. Трансфер до летището и полет до Тагбиларан, остров Бохол и настаняване в хотел на плажа.

 

17 ноември

Закуска. Целодневен тур до остров Памилакан, за наблюдение на уникалния морски свят – пътуване с корабче до водите около острова, които са дом на 6 различни вида делфини и китове, които може да наблюдавате от корабчето. Освен многото различни морски обитатели, понякога в района могат да се наблюдават дори и акули. Връщане на остров Памилакан, където ще бъде сервиран обяда и свободно време за плаж и къпане или гмуркане в защитените от рифа плитчини около острова.

 

18 ноември

Закуска. Целодневен тур на остров Бохол -  Посещение на църквата Баклайон, известните Шоколадови хълмове (получили името си от тъмнокафявия цвят, който придобиват по време на сухия сезон), махагоновата гора (изкуствено създадена от човека) и круиз по река Лобок на борда на плаващ ресторант, по време на който ще може да се насладите на заобикалящата ви тропическа природа. Следобед  - посещение на резерват за най-известните и странни местни обитатели – дългопетите, приличащи на малки маймунки с ококорени очи.

  

19 ноември

Закуска. Напускане на хотела и отпътуване с ферибот (около 2 ч.) за остров Себу. Целодневна туристическа обиколка на островите Себу и Мактан. Посещение на паметника на Лапу Лапу – най-известният филипински вожд, водил войни за независимостта на местното население. Посещение на района Марибаго, известен с местните майстори на китари и визита в една от най-добрите фабрики. Обиколката продължава с най-старият град във Филипините – „кралският град на Юга“ Себу, известен както с множеството исторически забележителности, така и с близостта си до екзотичните плажове. Посещение на кръста на Магелан, крепостта Сан Педро, църквата Санто Нино, Авенюто на знамената. Обяд в местен ресторант. Настаняване в хотел на плажа и свободно време за почивка.

 

20 ноември

Закуска. Трансфер до летището и полет до Манила. Туристическа обиколка на космополитната столица на Филипините, включваща посещение на модерния бизнес район Макати, Авеню Аяла, Американския Мемориал - построен в чест на над 37 000 войници, загинали в тихоокеанския район по време на Втората световна война. Обиколката продължава с посещение на териториите отвоювани от океана, чрез изкуствено насипване на земя и модерните сгради построени там – изложбения център, центъра за изкуства и Мол Азия – един от най-големите търговски центрове в света. Програмата следобяд включва парка Ризал, древния “ограден град” Интрамурос, Националния музей, църквата Сан Аугустин и крепостта Сантяго. Вечеря в ресторант “Barbara’s” и посещение на културно шоу, представящо местните традиции и танци, с включена вечеря от местни специалитети. Настаняване в хотела и нощувка.

  

21 ноември

Закуска. Напускане на хотела и трансфер до летището. Полет за София или продължение на програмата в Сингапур.

 

22 ноември

Кацане в София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ ДО 1 ЮЛИ:

 

Пакет „Икономичен“ при настаняване в хотели 2*/3*:                        3360 евро / 6570 лева

Пакет „Стандарт“ при настаняване в хотели 5*:                                     4120 евро / 8060 лева

 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ СЛЕД 1 ЮЛИ:

 

Пакет „Икономичен“ при настаняване в хотели 2*/3*:                        3560 евро / 6960 лева

Пакет „Стандарт“ при настаняване в хотели 5*:                                      4320 евро / 8450 лева

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

·   Самолетни билети:

o София – Манила – София с Qatar Airways или Turkish Airlines;

o Манила – Ел Нидо;

o Ел Нидо – Себу;

o Себу – Манила;

·   4 нощувки в Ел Нидо в двойна стая със закуска в хотел от избраната категория;

·   3 нощувки в Бохол в двойна стая със закуска в хотел от избраната категория;

·   1 нощувки в Себу в двойна стая със закуска в хотел от избраната категория;

·   2 нощувки в Манила в двойна стая със закуска в хотел от избраната категория;

·   Туристическата програма по време на престоя в Ел Нидо с включени обеди;

·   Целодневна туристическа обиколка до остров Памилакан, с включен обяд;

·   Целодневна туристическа обиколка на остров Бохол, с включен обяд на плаващ ресторант;

·   Туристическа обиколка на Себу и Мактан, с включен обяд;

·   Туристическа обиколка на новата и историческата части на Манила;

·   Вечеря и културно шоу в ресторант „Barbara’s“ в Манила;

·   Всички трансфери описани в програмата;

·   Входни билети за всички посещавани обекти по програмата;

·   Медицинска застраховка;

·   Водач на групата от България;

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Цената е калкулирана при настаняване в стандартни двойни стаи във всички хотели по програмата. Ако желаете, можем да дадем информация за доплащането и за другите налични типове стаи.

2. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи, може да се наложи доплащане в порядъка на 160 – 190 евро в зависимост от реалния брой записани туристи.

3. В случай, че броят на туристите изисква настаняване на някой от пътуващите в единична стая, той доплаща разликата в цените за настаняване в двойна и единична стая, която е в размер на:

- 779 евро при настаняване в хотели 3*

- 1223 евро при настаняване в хотели 5*

4. Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет за международните и вътрешните полети от 1267 евро. При промяна на тази цена, туроператорът има право да актуализира пакетната цена с размера на промяната на цената на самолетния билет.

5.Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 01.06.2024 г. по 2600 лв. на човек по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД.

2. Да получим в срока от т.1 попълнена заявката за записване в групата, копие от платежното нареждане за превода (при заплащане по банков път) и копие от задграничния паспорт на пътуващите.

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 15.07.2024 г. по още 2400 лв. на човек по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД.

4. В срок до 15.09.2024 г. да платите в брой или да преведете остатъка от пакетната цена.

bottom of page