Ски сафари в Куршевел и

в най-голямата ски зона в света - Трите долини във Френските Алпи

(карта на пистите)

10 - 17 декември 2022 г.

Куршевел, Мeрибел, Вал Торанс, Ле Менюир

със 7 нощувки в Куршевел

ПРОГРАМА

10 декември

Полет София – Женева. Пристигане в Женева и трансфер до курорта Куршевел. Настаняване в хотела. По желание разходка из курорта или свободно време. Нощувка.

 

11 декември Ски зони Куршeвел.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоните под връховете Creux Noirs (2705 м), Saulire (2738 м) и Le Croix Des Verdons (2739 м). Следобед се прехвърляме към ски зоните над Куршeвел 1550 и Куршевел 1850.

 

12 декември Ски зони Куршeвел.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под върховете Rocher De La Loze (2526 м) и Col De La Loze (2305 м). Следобед се прехвърляме към ски зоните над Куршевел Ле Праз 1300 и Ле Таниа.

 

13 декември Ски зона Meribel – Mottaret.

Закуска. Със ските се отправяме към Saulire и от там преминаваме в ски зона Meribel – Mottaret. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Mont Vallon (2952 м) , Saulire (2738 м), и Roc de Fer (2294 м) над курорта Мерибел.

 

14 декември Ски зони Maribel и Val Thorеns

Ако времето позволява ще се изкачим до Saulire и от там ще се спуснем до Мерибел и после ще изкачим превала и ще преминем в ски зона Вал Торанс 2300 м. На връщане ще минем през една от най-красивите долини в Алпите - районът под връх Mont du Borgne (3153 м).

 

15 декември Ски зони Куршевел.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоните под връховете Roc Merlet (2734 м) и Chanrossa (2540 м) Следобед се прехвърляме към ски зоните над Куршевел 1650 и Морионд еле ако времето позволява ще отидем да караме в Мерибел.

16 декември Ски зони Вал Торанс и Ле Менюир.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под връх Aiguille de Peclet. Следобед се прехвърляме към ски зона Ле Менюир и ски зоната над Saint Martine de Belleville и каране на ски по пистите в подножието на 3 Marches, Mont de la Chale, Tougnete и Cherferie.

 

17 декември

Закуска. Трансфер до летище Женева и полет до София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

Двойна стая с балкон: 2360 евро / 4616 лева

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

* Самолетен билет за директни полети София-Женева-София на авиокомпания Wizz Air, с включен чекиран багаж 20 кг. за двете посоки;

* Настаняване в избраната стая за 7 нощувки в хотел Mercure Courchevel 1850 **** с включени закуски;

* 6-дневна ски карта за 600 километровата ски зона Трите долини за периода 11 - 16 декември

* Двупосочен трансфер летище – хотел – летище;

* Медицинска застраховка клас “А” за скиори;

* Опитен водач, който е бил многократно в района и познава пистите.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

* Пакетната цена е калкулирана при минимум 10 пътуващи и при цена на самолетния билет за полетите София - Женева – София от 278 евро (с включен 1 бр. чекиран багаж – куфар до 20 кг. за двете посоки). При промяна на тази цена, пакетната цена се актуализира  с размера на промяната в цената на самолетния билет. При по-малко пътуващи, цената на пакета ще се завиши в порядъка на 6-8% в зависимост от реалния брой на групата.

* В случай, че желаете да вземете личните си ски,  доплащането за превозване на ските  в полетите е 91 Евро общо в двете посоки.

* За настаняване в единична стая доплащането ще бъде уточнено допълнително.

*Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински причини.


ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете сумата за пътуването в срок до 25.10.2022 г. по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД.

2. Да получим в срока от т. 1 попълнена, приложената  ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт или личната карта на пътуващите.