top of page

Ски сафари в най-голямата ски зона в света -

Трите долини във Френските Алпи

Куршeвел, Мeрибел - Мотаре, Вал Торанс, Ле Менюир, Ореле
Карта на пистите

7 - 14 декември 2018 г.

ПРОГРАМА

7 декември

Полет София – Женева. Пристигане в Женева и трансфер до курорта Вал Торанс. Настаняване в хотела. По желание разходка из курорта или свободно време. Нощувка.

 

8 декември Ски зони Вал Торанс и Ле Менюир.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Ponte de Thorans  и Ponte de Bouchet  и под превалите Col de Thorens,  Col de Rosael, Cime Caron и Ponte de la Masse.

 

9 декември Ски зони Вал Торанс и Ле Менюир.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под връх Aiguille de Peclet. Следобед се прехвърляме към ски зона Ле Менюир и ски зоната над Saint Martine de Belleville и каране на ски по пистите в подножието на 3 Marches, Mont de la Chale, Tougnete и Cherferie.

 

10 декември Ски зона Мерибел - Мотаре.

Закуска. Със ските се отправяме към Col de la Chambret  и от там преминаваме в ски зона Мерибел - Мотаре. Каране на ски по пистите в зоните под върховете Mont Vallon, Saulire  и Roc de Fer над курорта Мерибел.

 

11 декември Ски зона Вал Торанс и Ореле.

Закуска. Каране на ски по пистите в зоната под връх Ponte de Bouchet  и над селището Ореле. Следобед каране на ски по пистите под превалите Col de Rosael  и Cime Caron.

 

12 декември Ски зони Куршевел и Мерибел - Мотаре.

Закуска. Със ските се отправяме към Col de la Chambret и от там преминаваме в ски зона Мерибел-Мотаре. След това през прохода Saulire преминаваме в ски зона Куршевел. Куршевел е един от най-елитните ски курорти в света, разполага със собствено летище и е домакин на състезания по екзотични спортове като снежно поло и снежен голф. Каране на ски по пистите в зоните под връховете Chenus  и Chenus Noirs.

 

13 декември

Каране на ски по избор в някоя от ски зоните Вал Торанс, Куршевел или Мерибел - Мотаре.

 

14 декември

Закуска. Трансфер до летище Женева и полет до София.

Пакетна цена на човек в двойна стая:
 
Пакет „А” - Хотел Langley Tango 3* (или подобен): Нощувка + закуска 1520 Евро
Пакет „Б” - Хотел Le Val Thorens 4* (или подобен): Нощувка + закуска и вечеря
1880 Евро

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

* Самолетен билет за директни полети София-Женева-София на авиокомпания Wizz Air, с включен чекиран багаж 20 кг. за двете посоки;

* Настаняване в стандартна двойна стая за 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;

* 6-дневна ски карта за 600-километровата ски зона Трите долини за периода 8 - 13 декември;

* Двупосочен трансфер летище – хотел – летище;

* Медицинска застраховка клас “А” за скиори;

* Опитен водач, който е бил многократно в района и познава пистите.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

* Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет за полетите София - Женева – София от 179 евро (с включен 1 бр. чекиран багаж – куфар до 20 кг. за двете посоки). При промяна на тази цена, пакетната цена се актуализира  с размера на промяната в цената на самолетния билет.

* В случай, че желаете да вземете личните си ски,  доплащането за превозване на ските  в полетите е 62 Евро общо в двете посоки.

* Цена за наем на ски оборудване за 6 дни (ски+обувки+щеки) на място във Вал Торанс е между 150 и 280 Евро в зависимост от класа на екипировката.
* За настаняване в единична стая доплащането ще бъде уточнено допълнително.

* Цената на пътуването е базирана на група от минимум 10 човека. При по-малък брой пътуващи е възможно завишаване на цената в зависимост от броя на пътуващите.


ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

 

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 02.10.2018 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на избрания от Вас пакет по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

 

Ако желаете в момента на плащането можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

2. Да получим в срока от т. 1 попълнена, приложената  ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на сумата за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт или личната карта на пътуващите.

bottom of page