top of page
Почивка на остров Занзибар

Седемдневна ALL Inclusive почивка на брега на Индийския океан

22-30 ноември 2020 г.

Занзибар предлага бели океански плажове в съчетание с автентична култура и архитектура, първокласни хотели и богати възможности за активна почивка – oт езда по плажа и гмуркане по залез слънце до тур за опознаване на най-редките подправки на изтока и потапяне в уникалната гора пеперудите.

 

На острова се преплитат африканското, персийското, португалското, оманското и британското културно влияние, което прави местната архитектура, бит и кухня единствени по рода си. Считано за едно от най-екзотичните кътчета в Африка, още от древността Занзибар е познат като кръстопът на континентите, а в последствие става известен и като родното място на Фреди Меркюри.

 

Каменният град в сърцето на Занзибар остава в съзнанието на посетителите си с масивните резбовани врати от махагон, магазинчетата, базарите, джамиите, сокаците и варосаните сгради, построени от вкаменени коралови рифове.

 

Занзибар е пъстър, загадъчен, целунат от слънцето и удивителен със своята природа, самобитна  култура и ведри и топлосърдечни хора. Място, което те изпълва с лекота и щастие.

ПРОГРАМА

22 ноември

Полет София-Истанбул-Занзибар. 

 

23 ноември

Пристигане в Занзибар рано сутринта.

Трансфер с открити джипове до хотела, закуска  и ранно настаняване в стаите.

Свободно време за плаж на Индийския океан.

 

24 ноември

След закуска следва туристическа обиколка на административния център на Занзибар - Стоун Таун, включваща Султанския палат, Стария пазар, Дворецът на чудесата, робския пазар с катедралата и затвора, родната къща на Фреди Меркюри. След края на програмата ще имаме свободно време за разходка, кафе и пазар в това необикновенно и шарено място.
Връщане в хотела, свободно време за почивка на плажа.

25-29 ноември

Плаж на брега на Индииския океан или голф, езда, тенис, гмуркане, водни спортове, риболов, разходки с лодки и други атракции предлагани на територията на хотела или допълнителна туристическа програма из острова.

 

30 ноември

Рано сутринта – трансфер до летището и полети Занзибар-Истанбул-София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

2540 евро

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

- Самолетен билет София – Истанбул – Занзибар – Истанбул – София, с включен багаж и всички летищни такси;

- 7 нощувки в хотел Sea Cliff Resort 5* на база  ALL INCLUSIVE в стандартна двойна стая;

- Ранно настаняване в хотела на 23 ноември, непосредствено след пристигане от летището;

- Трансфери летище-хотел-летище в Занзибар с открити джипове;

- Полудневна туристическа обиколка на Занзибар, описана в програмата;

- Медицинска застраховка за целия период на пътуването с покритие 10000 евро;

- Водач на групата, пътувал многократно по маршрута.


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Допълнителни услуги и хранения, и входните такси за други туристически обекти, неупоменати в пакета услуги.

- Таксата за входна виза за Танзания, която се заплаща на място на летището при пристигане и е в размер на 50 щатски долара.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Ако желаете можем да предложим и допълнителна застраховка отмяна на пътуването с включено покритие за заболяване от COVID-19 на пътуващия или негови близки, като стойността на застраховката е в рамер на 255 лв. При интерес моля да се свържете с нас, за да ви изпратим повече информация и общи условия.

2. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR  1 USD = 0.85 EUR. При промяна на курсовете на USD към EUR  с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право

3. Цената е калкулирана при група от минимум 12 човека и при по-малка група е възможно завишаване на цената в порядъка на 80-130 евро.

4. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците в пътуването, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 920 евро.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. До 01.11.2020 да заявите участие в групата като попълните ЗАЯВКА.

2. Да платите в брой или да преведете в срок до 10.11.2020 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на цената по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

bottom of page