top of page
Западно Крайбрежие на САЩ

 Лас Вегас, Гранд Каньон, Лос Анджелис, Бевърли Хилс, Холивуд, 
Санта Моника, Сан Франциско

05 - 14 май 2023 г.​

ПРОГРАМА

5 май

Полет София-Лас Вегас с прекачване на европейско летище.Трансфер и настаняване в хотела в Лас Вегас - световната столица на хазарта и нощните забавления. Вечерна обиколка на града включваща Казиното Глитър Гълч, Пирамидата Луксор, мултимилионния Уинн, Стрип – района с казината, централната част на града и Неоновия Музей.

 

6 май

Пешеходна разходка с водача на групата из най-атрактивните части на Лас Вегас и възможност за пробване на късмета в световната столица на хазарта.

7 май

Продължаваме с пешеходна разходка из Лас Вегас, като за желаещите, има възможност да се потопят в света на аутлет-шопинга. Срещу допълнително заплащане може да направим и целодневен тур до Гранд Каньон.

8 май

Трансфер до летището и полет до Лос Анджелис - вторият по население град в щатите и средище на културно-развлекателната индустрия. Трансфер и настаняване в хотела. Пешеходна разходка до кметството, съда и историческата улица Олвера.

 

9 май

Туристическа обиколка на Лос Анджелис. Маршрутът на тура включва Бевърли Хилс - домът на много от най-известните знаменитости, синонимът на американското кино - Холивуд, Родео Драйв - една от най-престижните търговски улици в света, булевард Сънсет, Алеята на славата, Китайския Театър, Мълхоланд Драйв и плажът Санта Моника.

 

10 май

Пешеходна разходка с водача на групата из най-атрактивните части на Лос Анджелис или по желание и срещу допълнително заплащане целодневен тур на Universal Studios - центъра на развлеченията в Южна Калифорния, или целодневен тур до Сан Диего - град, окачествяван като един от най-добрите за живеене в САЩ.

11 май

Трансфер до летището и полет  Лос Анжелис – Сан Франциско. Трансфер и настаняване в хотела в Сан Франциско. Пешеходна разходка из  централните райони на града.

 

12 май

Туристическа обиколка на Сан Франциско. Маршрутът на тура включва висящия мост Голдън Гейт, пристанището и кея Фишърменс Уорф, заселени някога от италиански търговци на риба, площад Юниън Скуеър, престижния квартал и хълмовете Туин Пийкс, Градския Център, една от най-известните улици в света - Ломбард стрийт, Викторианския и Китайския квартали. Следобед - круиз из залива на Сан Франциско и акостиране на остров Алкатрас, където се е намирал най-известният в миналото затвор в САЩ и посещение на килията, в която е лежал Ал Капоне.

 

13 - 14 май

Трансфер до летището и полети Сан Франциско – София с транзитно прекачване на европейско летище.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ
ПРЕДИ 10 ЯНУАРИ:
Пакет „Икономичен“ при настаняване в двойна стая в хотели
2*/3*: 4440 Евро на човек / 8680 лв.

Пакет „Стандарт“ при настаняване в двойна стая в хотели
4*/5*: 4820 Евро на човек / 9420 лв.

 
ПАКЕТНИ ЦЕНИ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ
СЛЕД 10 ЯНУАРИ:

Пакет „Икономичен“ при настаняване в двойна стая в хотели
2*/3*: 4650 Евро на човек / 9100 лв.

Пакет „Стандарт“ при настаняване в двойна стая в хотели
4*/5*: 5050 Евро на човек / 9880 лв.

 

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

 • Виза за САЩ;

 • Медицинска застраховка за целия период на пътуването с покритие 10 000 евро;

 • Самолетен билет София – Лас Вегас и Сан Франциско – София с попътни прекачвания в Европа;

 • Самолетни билети:

 • Лас Вегас – Лос Анджелис;

 • Лос Анджелис – Сан Франциско;

 • Летищни такси за международните и вътрешни полети.

 • 3 нощувки в Лас Вегас в двойна стая в избраната категория хотел на „Las Vegas Strip”;

 • 3 нощувки в Лос Анджелис в двойна стая в избраната категория хотел;

 • 2 нощувки в Сан Франциско в двойна стая в избраната категория хотел;

 • Всички трансфери, описани в програмата в Лас Вегас, Лос Анджелис, Сан Франциско;

 • Туристическата програма в Лас Вегас, описана в програмата;

 • Туристическата програма в Сан Франциско, описана в програмата;

 • Туристическата програма в Холивуд и Бевърли Хилс, описана в програмата;

 • Круиз из залива на Сан Франциско и посещение на острова-затвор Алкатрас;

 • Водач с групата от България, който е бил многократно по маршрута.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет (тарифа + летищни такси) за международните и вътрешни полети от 3593 лева. При промяна на тази цена, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със размера на промяната на цената на самолетния билет.

2. Цената не включва:

 • закуските в хотелите в САЩ, които по правило не са включени в цената на настаняването;

 • билетите за градския транспорт в градовете по програмата.

3. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 14 човека. При по-малък брой пътуващи е възможно завишаване на цената в рамките на 380 - 530 лева на човек, в зависимост от броя на пътуващите.

4. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая в размер на 690 EUR за Пакет „Economy” и 880 EUR за Пакет „Standard”.

5. Цената на американската виза е USD 160 и е включена в пакетната цена. В случай на отказ, туроператорът удържа административна такса от 180 евро.

6. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на EUR към BGN 1 EUR = 1.95583 BGN. При промяна на курсовете на USD към EUR  с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент. 

 

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 10.01.2023 г. сумата от 4600 лв. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец.

2. Да попълните заявката за записване в групата.

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 23.02.2023 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, остатъка от пакетната цена и летищните такси.

bottom of page