top of page
КРУИЗНО ПЪТУВАНЕ:
ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ

Таити, Бора Бора, Мууреа, Хуахине, Таха‘а и 3 нощувки в Токио, комбинирани с тур до планината Фуджи

 

13-26 февруари 2020 г.

ПРОГРАМА

13 Февруари
13.10 ч. - 17.25 ч. – Полет София-Москва

19.55 ч. Полет Москва-Токио

14 Февруари
11.20 ч. Пристигане в Токио. Трансфер и настаняване в хотела, свободно време.
Вечерта – възможност за посещение на обсерваторията на Токийското кметство, откъдето се открива гледка към нощно Токио.

 

15 Февруари
Сутринта – полудневна туристическа обиколка на Токио включваща посещение на рибния пазар Цукиджи; Източната императорска градина, състояща се от Хонмару и Ниномару; храмa Асакуса Канон и търговската улица Накамисе, дълга над 200 м, храма Мейджи

Следобяд трансфер до летището.

17.40 – 09.25 – Полет Токио – Папеете.
Трансфер летище-круизен кораб, оставяне на багажа и свободно време в Папеете за обяд.

Следобяд – качване на борда на кораба, вечеря и отплаване.

16 февруари

Сутринта – акостиране на остров Мууреа, известен като  един от най-красивите острови на света. Възможност за почивка на някой от безбройните плажове, разходка из пристанищния град и местния пазар за плодове и сувенири или участие в някоя от допълнителните вкскурзии –

плуване с делфини, разходки до централната част на острова и др. Привечер – връщане на борда и отплаване.

 

17 февруари

Сутринта – акостиране в Хуахине, който се състои от два изолирани острова заобиколени от коралови рифове. Построен е малък мост между островите Хуа Хин Нуи и Хуа Хин Ити. Островите са известни като градината на Френска Полинезия, заради пищната си растителност. Тук се намират и някои от най-добре запазените археологически паметници в региона. Допълнителните екскурзии, които се предлагат влючват – пикник на плажа, гмуркане с шнорхели или водолазна екипировка, тур на острова с АТВ, екскурзии до историческите забележителност и др. Привечер – връщане на борда и отплаване.

 

18 февруари

Сутринта – акостиране в Таха‘а, известен още като „островът на ванилията“. Таха‘а произвежда 70-80% от цялата ванилия на Френска Полинезия. На острова се произвеждат и перли с изключително качество.
Възможност за разходки из острова, участие в допълнителните екскурзии или почивка на плажа на частния остров на круизнията компания, където ще може да се насладите на кристалната вода, вкусен обяд на барбекю с местни специалитете, музикална програма и плаващ бар, на разположение на пасажерите на круиза.

19-20 февруари
Престои на Бора Бора – най-прочутият от островите във Френска Полинезия, известен с поразяващата си красота. По време на двудневният престой на острова, ще може да се потопите в топлите води на Тихия Океан, докато почивате на частният плаж на круизната компания, да се гмуркате, да посетите някои от известните ресторанти на острова, или участвате в някое от многобройните водни забавления, предлагащи се на острова. Вечерта на 20 февруари – връщане на борда и отплаване.

 

21 февруари

Сутринта – акостиране в Мууреа и свободен ден с възможности за плажна почивка, кулинарни турове, исторически екскурзии или трекинг из вътрешността на острова. Следобяд - връщане на борда и отплаване за Папеете. Вечерта  - пристигане и възможност за вечерна разходка из острова.

 

22 февруари
Напускане на кораба и полудневна обиколка на Таити – плажовете с черен пясък на залива Матаваи, района Винъс Пойнт, морските скали Арахохо, полинезийските храмове в западната част на острова, ботаническите градини Вайпахи, красивата панорама Тахараа. Трансфер и настаняване в хотела и свободно време за плаж. Късно вечерта – трансфер до летището.

 

23 февруари

01:30 Полет Таити-Токио.

24 февруари
08.00 ч. – Пристигане в Токио.
Трансфер до хотела и настаняване (след 14.00 ч.). Следобяд – възможност за разходка в популярния квартал Шинджуку, символ на модерно Токио и осеян с многобройни магазини, заведения и игрални зали. Вечерта по желание – круиз из Токийския залив с включена вечеря.

25 Февруари

Еднодневен тур до планината Фуджи с включен обяд: посещение на свещената планина Фуджи - символът на Япония и най-високата планина в страната със своите 3776 м. надморска височина. Изкачване с автобус до 2-ра или 3-та станция на планината (ако метеорологичните условия позволяват). Програмата продължава с националния парк Хаконе и круиз с корабче из езерото Аши и изкачване с въжена линия на връх Комагатаке, откъдето се открива красива панорама към парка Хаконе.


26 Февруари
Трансфер до летището.

13.20 ч. – 17.35 ч. – Полет Токио – Москва

20.20 ч. – 22.30 ч. – Полет Москва - София

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА КАЮТА ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ ДО 30 СЕПТЕМВРИ:

Каюта с люк:                       14590 лева

Каюта с прозорец:             15570 лева
 Каюта с балкон:                  17720 лева

 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА КАЮТА ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ СЛЕД 30 СЕПТЕМВРИ:

Каюта с люк:                       15020 лева

Каюта с прозорец:             16000 лева

 Каюта с балкон:                  18150 лева

ПАКЕТ УСЛУГИ:

* Самолетни билети за полети София – Москва – Токио – Папеете – Токио – Москва  – София;

* 7 нощувки в двойна каюта на борда на луксозен круизен кораб Paul Gaugin на база All Inclusive (всички хранения и напитки са включени в цената);

* румсървис по време на круиза;

* ежедневно зареждане на минибара в каютата;

* всички бакшиши и пристанищни такси;

* избрани водни спортове по време на круиза (каяк, падълборд и др.);

* посещение на частните плажове на круизната компания на Бора Бора и Моту Махана;

* 1 нощувка в хотел Intercontinental Tahiti 4* (или подобен) в двойна стандартна стая;

* 3 нощувки в хотел Sunroute Plaza Shinjuku 4* (или подобен)  в двойна стандартна стая;

* трансфери летище-хотел-летище при двата престоя в Токио;

* транфери летище-круизен кораб-хотел-летище в Папеете;

* полудневна туристическа обиколка на Таити;

* полудневна туристическа обиколка на Токио;

* целодневна екскурзия до Фуджи с включен обяд;

* медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

* водач от нашия офис при минимум 12 записали се за пътуването.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Пакетната цена не включва  бреговите екскурзии - за тези от Вас, които се интересуват, ще изпратим допълнително списъка с всички възможни брегови екскурзии, предлагани от круизната компания, към които можете да се включите по желание срещу допълнително заплащане.

* круиз с вечеря из Токийския залив.

2. Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети за международни полети към дата 04.08.2019 от 3345 лева с включени летищни такси. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на резервация.

3. Единичното настаняване, тройното настаняване, както и настаняването с деца в каюта са на запитване, ако имате интерес към такъв тип настаняване, моля да ни информирате, за да Ви изпратим цените.

4. Информация за круизен кораб Paul Gaugin:

https://www.pgcruises.com/ms-paul-gauguin
5. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 30.09.2019 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 6260 лева по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превода (при заплащане по банков път) и задграничния паспорт.

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 8.11.2019 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена и летищните такси по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

bottom of page