top of page
Венецуела

Водопада Анхел, Канайма, Каракас

29 ноември - 4 декември 2023 г.

Beautiful Nature

ПРОГРАМА

Информация за първата част на програмата - Колумбия 20-29 ноември:
Екскурзия до Колумбия (fcradventures.com)

 

Програма Венецуела: 29 ноември: 
Полет Картахена – Панама Сити – Каракас. Трансфер и настаняване в хотела. 

 

30 ноември: 
Трансфер до летището и ранен полет Каракас – Канайма. Трансфер до Ara Merú Lodge. Настаняване и обяд.
След обяда се качваме на канута и прекосяваме лагуната Канайма, като ще минем покрай „Седемте водопада“. Следва кратка разходка през джунглата до водната завеса на водопада Сапо. Маршрута на тура минава по тясна индианска пътека зад водната завеса на водопада. Следва изкачване покрай падащата вода до Тепуи (планина с плосък връх), от където се открива гледка към реката и джунглата. Връщане в лоджата. Вечеря с музикална програма и нощувка.
 

 

1 декември

Закуска в лагера. Рано сутринта се качваме на моторизирани канута "куриари" и отпътуваме нагоре по течението на река Карайо. Ще прекосим лагуната Майупа и бързеите Араутайма и ще навлезем в река Чурун, по чието течение е впечатляващия Дяволски каньон. След около 2 часа плаване по реката, слизаме на брега и ще вървим около час през дива тропическа гора, докато стигнем до подножието на водопада Анхел. Анхел или Керепакупай меру, което в превод означава „Водопад на най-дълбокото място“ е най-високият водопад на Земята, като общата му височина е 1054 м. Късния следобед се връщаме в лоджата в Канайма. Вечеря и нощувка.

 

2 декември

Закуска и свободно време за плаж и почивка в района на лагуната или по желание и срещу допълнително заплащане полет с малък самолет над водопада Анхел и тур до пещерите Кавак в "Омагьосаната долина".  

 

3 декември

Закуска. Трансфер до летището и полет до Каракас. Туристическа обиколка на Каракас. Нощувка.

 

4 декември

Закуска. Свободно време за плаж на басейна на хотела. Трансфер до летище Каракас и полет до Истанбул. 

 

5 декември

Кацане в София.
 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:
При записване до 22 
ЮНИ: 3080 евро / 6030 лева
При записване след 22 ЮНИ: 3280 евро / 6420 лева


ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

  • Самолетен билет в икономична класа с включени летищни такси Картахена – Панама Сити – Каракас;

  • 2 нощувки в Каракас в двойна стая с включени закуски в Pestana Caracas 5*;

  • 3 нощувки в Ara Merú Lodge, Канайма в двойна стая с включено изхранване закуски, обеди и вечери;

  • Всички турове и трансфери, описани в програмата на 29 и 30 ноември и 1, 3 и 4 декември;

  • входни такси за парковете и посещаваните обекти;

  • медицинска застраховка;

  • водач на групата от България;


ЗАБЕЛЕЖКИ:

 

1.    В цената на пакета не влиза полета със самолет над водопада Анхел и тура до пещерите Кавак в "Омагьосаната долина" на 2ри декември.   

 

2.    Пакетната цена е изготвена при цена на самолетните билети за полетите Картахена – Панама Сити – Каракас от 926 лева с включени летищни такси, валидна към момента на изготвяне на офертата. В случай, че към момента на издаване на билетите цената им се промени, пакетната цена се актуализирана със съответната промяна.

 

3. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 468 евро.

 

4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 14 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.

 

5. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR:  EUR 1 = USD 1.05. При промяна на курсa с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.

 

6. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. За повече информация за продукта можете да се свържете с нас.

 

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

 

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 22.06.2023 г. 1700 лева по банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД.

 

2. Да получим в срока от т. 1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите.

 

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 14.09.2023 г. остатъка от пакетната цена по банковата

ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк България АД.

bottom of page