top of page

КРУИЗ ИЗ КОРАЛОВО МОРЕ

ФИДЖИ, ВАНУАТУ, НОВА КАЛЕДОНИЯ и АВСТРАЛИЯ

15 – 30 март 2019 г.

ПРОГРАМА

15 март

Полет София – Доха.

Полет Доха – Сидни.

 

16 март

Кацане в Сидни - столица на щата Нов Южен Уелс, който е най-големият финансов, търговски и културен център в Австралия. Градът е разположен от двете страни на дълбок залив и освен с природните дадености на крайбрежието, впечатлява и със своята архитектура и културно-историческото си наследство.  Трансфер и настаняване в хотела.

 

17 март

Закуска. Туристическа обиколка  на Сидни – маршрутът на тура минава покрай сградата на Операта, телевизионната кула, моста Харбър, историческия район The Rocks, Консерваторията, катедралата Св. Мери, Стария град, Дарлинг харбър и популярния Бондай бийч.

Следобяд – качване на борда на круизния кораб и отплаване за Нова Каледония. Свободно време и нощувка.

 

18 - 19 март

Прекосяване на Коралово море - курс Нова Каледония.

 

20 март

Сутринта - акостиране на о. Лифу, Нова Каледония. Островът е известен с широки плажни ивици, плитки лагуни и тюркоазени води, а типична гледка са дървените къщи със сламени покриви, сгушени в буйната тропическа растителност. Пригответе се също за среща с колоритната културата и вкусната храна, която се сервира в малките расторантчета по крайбрежието.

Привечер – отплаване за Фиджи

 

21 март

Прекосяване на Коралово море - курс Фиджи.

 

22 март

Акостиране на о. Вита Леву на най-голямото пристанище на о-в Фиджи, намиращо се в столица на островната държава град Сува. Още с пристигането си посетителите се потапят в един свят, където животът тече на бавни обороти, хората са винаги усмихнати и обръщат специално внимание на собствените си забавления.  Въпреки, че градът е един от най-космополитните в района на Тихия океан, тук никой не бърза и стресът отсъства от ежедневието на местните жители.

Привечер – отплаване за Лаутока.

                                                             

23 март

Акостиране в Лаутока – вторият по големина град на Фиджи, наричан още „Захарния” заради захарна трастика, която е основен поминък на населението. Градът е известен също с многообразието от цветя и множеството кокосови палми, опасващи крайбрежието. Можете да посетите вътрешността  на острова, където се намира Националният парк Корояниту или да останете в града и да отидете на плажа, да посетите местната ботаническа градина или да се разходите до яхтеното пристанище.
Вечерта – отплаване за Вануату

 

24 март

Плаване из Коралово море - курс Вануату.

 

25 март

Сутринта – акостиране на о. Мистъри, който е уникален със спокойствието и живописните гледки на бели пясъчни плажове и хълмове, покрити с тропически гори. Островът не е обитаем поради вярването, че е дом на духове, но при пристигането на круизни кораби жителите на съседните острови донасят ястия и кафе, характерни за региона. Имате възможност за тур с лодка около острова или да се гмурнете и да видите останки от потънали кораби.

Привечер – отплаване за Нова Каледония        


26 март

Сутринта - акостиране в Нумеа - столицата на френската отвъдморска територия Нова Каледония. Градът е великолепна смесица от бели плажове и колониална архитектура във френски стил. За ценителите на хубавата храна предпочитаната дестинация е Port Moselle Market, известен с вкусните си ястия приготвени от пресни морски дарове.

Вечерта – отплаване за Австралия.

 

27-28 март

Плаване в Тихия океан.

 

29 март

Акостиране в Сидни и настаняване в хотела за почивка през деня.

Вечерта – трансфер до летището за полет Сидни – Доха.

 

30 март

Полет Доха – София.

ПАКЕТНА ЦЕНА на човек в двойна каюта при заплащане на депозит

ДО 30 НОЕМВРИ:

Каюта с прозорец, без право на избор: 4290 Евро

Каюта с балкон, по избор от клиента: 4840 Евро

ПАКЕТНА ЦЕНА на човек в двойна каюта при заплащане на депозит

СЛЕД 1 ДЕКЕМВРИ:

Каюта с прозорец, без право на избор: 4590 Евро

Каюта с балкон, по избор от клиента: 5140 Евро

ВАЖНО! По ваше желание, след круиза може да се организира продължение на тура до Кернс и Големия бариерен риф, Мелбърн и о. Тасмания.

ПАКЕТ УСЛУГИ:

* Самолетни билети за международни полети София – Доха – Сидни – Доха – София;

* 12 нощувки в двойна каюта на борда на круизен кораб Explorer Of The Seas;

* Закуска, обяд, вечеря и междиннни хранения;

* 1 нощувка + закуски в Сидни в двойна стая;

* Настаняване за почивка през деня на 29 март в Сидни, в двойна стая;

* Трансфери летище-хотел-пристанище в Сидни;

* Трансфери пристанище-хотел-летище в Сидни;

* Полудневна туристическа обиколка на Сидни;

* Водач на групата от България;

* Здравна застраховка с покритие 10 000 Евро.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Пакетната цена не включва:

*  брегови екскурзии - за тези от Вас, които се интересуват, ще изпратим допълнително списъка с всички възможни брегови екскурзии, предлагани от круизната компания, към които можете да се включите по желание срещу допълнително заплащане.

* СПА услуги, ползване на телефон и интернет, казино и някои ресторанти на борда на кораба (тези услуги се заплащат допълнително на място на кораба).

*  задължителна такса обслужване на борда на кораба в размер на 14,50 USD на вечер, на човек.

2. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи, пакетната цена се завишава в зависимост от реалния брой пътуващи туристи

3. Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети за международни полети към дата 12.10.2018 от 1293 евро с включени летищни такси. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на резервация.

4. Пакетната цена за каютите с прозорец без право на избор е калкулирана за каюти, които се определят служебно от круизната компания.

5. Единичното настаняване, тройното настаняване, както и настаняването с деца в каюта са на запитване, ако имате интерес към такъв тип настаняване, моля да ни информирате, за да Ви изпратим цените.

6. Информация за круизен кораб Explorer Of The Seas: https://www.royalcaribbean.co.uk/our-ships/explorer-of-the-seas/

7. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

8. Допълнително ще получите списък на нужните документи и информация за издаване на Австралийска виза. Процедурата е без лично явяване.

9. ИНДИКАТИВЕН ГРАФИК НА ВИЗОВИТЕ ПРОЦЕДУРИ:

* До 15 декември: получаване в офиса на ПРК-ДМК необходимите документи за виза.

* До 30 декември: попълване и изпращане на визовия формуляр.

* До 20 януари: приключване на визовата процедура.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:

1. Да платите в брой или да преведете в срок до 30.11.2019 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 3200 евро по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превода (при заплащане по банков път) и задграничния паспорт.

3. Да платите в брой или да преведете в срок до 15.01.2019 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена и летищните такси по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

bottom of page